Style By Keinapel

Til dere som vil farge håret blondt, et godt tips

Hei alle brunhårete som vil bli blond :) Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg farget håret mitt fra brunt til blondt, det er ikke vanskeligere enn at jeg avfarget det første gang også farget jeg det 6 ganger med depend blond hårbleking.
Jeg anbefaler depend på det sterkeste til dere som vil beholde håret deres, andre blekningsmidler både klør og svir og gir dårlig resultat. I hvertfall de vanlige hårproduktene på matbutikken, ikke noe godt kjøp.

Pakken ser sånn ut, og det finnes mange forskjellige nyanser. Hvordan resultatet blir ser du bak på pakken, til dere som ikke viste det:-)
1222158880
For å få glatt og fint hår bruker jeg denne hårkuren. Charles Worthington produktene slår aldri feil, jeg elsker dem.
Disse produktene skuffer ikke et gramm, de er de beste jeg har prøvd i håret mitt :-) Jeg anbefaler disse hårproduktene på det sterkeste.
cwfullvolume


Vil gjerne ha tilbakemelding om disse tipsene hjalp deg eller ikke, håper dette var til stor hjelp :)

Isabell

29.05.2009 kl.23:18

Takk for tipset, skal faktisk farge det i morgen, men eg skal til frisøren da. Så håper det går bra :D

amanda

31.05.2009 kl.11:59

Charles Worthington produktene er best!bruker dem hele tiden :)

Stine

04.05.2015 kl.20:43

Har bleket håret med Depend en gang og aldri igjen... Håret ble glo varmt og falt av ved skyllinh... Hadde bare sittet med bleikinga i ca 5 min...
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits