Style By Keinapel

Mitt tips mot uren hud, slitt hår og tørr kropp

ANSIKTET
Jeg pleier å vaske huden min grundig 2 ganger om dagen, både morra og kveld og etter det tar jeg på en krem fra Nivea som funker kjempe bra. I hvertfall på min tørre og slitne hud. Nivea fuktighestkremen er en lyserosa boks med gyldengul krem som glitrer. Den gir huden en fin glød hele dagen, anbefales virkelig !

Kremen ser sånn ut:
og den koster fra 79 til 139 kr ellr noe, husker ikke riktig, men den er ikke dyr.

nivea04614580101Hvis du lurte på om det finnes en annen krem i en dyrere version som kan funke bra, har vi Hyder Action Dior som er utrolig bra, mener jeg :)Burde prøve den du vil bli mega fornøyd :)

Nivea Visage Natural Beuty funker perfekt på huden din og gir like bra holdbarhet som en vanlig fundation. Til og med solpudderet/pudderet sitter like bra på, jeg elsker den! Har den på nå faktisk :)

Hvis man er veldig lei av kviser eller urenheter som stikker ut i huden kan man bruke denne også, den gjør huden glatt og man legger ikke merke til kvisene for huden blir så glatt og fin !

KROPPEN
Hvis du er lei av tørre hender,tørre bein osv, lei av at kroppen din føles som en innskrumpet rosin, kan du smøre kroppdeler med olivenolje. Jeg har prøvd det selv, og tørrheten forsvant. Utrolig godt kjerringråd! :)
olivenolje
Et annet god tips er å skrubbe huden minst 3 ganger i uken, nå tenker jeg på hele kroppen. Ikke skrubbe hardt, men skrubbe litt for å ta bort døde hudceller osv, noe jeg pleier å gjøre :)

HÅRET
 
Unngå mye shampoo det vasker bort oljen i håret som håret trenger for å holde fargen lenger. Nå tenker jeg på vi som farger håret mye. Unngå varme dusjer og vask håret i lonkent vann, for når man vasker håret i for varmt vann slites håret ut og farger blekner. Håret tåler ikke mye varme og prøv å unngå for mye sol i håret, det gir håret for mye slitasje og brekker hårtuppene neste gang du skal gre det. Unngå billige shampoo produkter, nå tenker jeg på firstprice og sånne shampooer man får kjøpt på nille, håret surnes etterhvert og du må vaske det flere ganger. For å få økt holdbarhet i håret kan du bruke en hårkrem fra enten en frisørsalong, alt ettersom hvordan hår du har. 
hairbeauty1


Dette var mine tips til deg, og håper det hjalp deg på noen som helst måte :)

daria

09.09.2009 kl.23:09

Kjempe gode tips! :)
Bra tips! :)

Malin

10.09.2009 kl.12:01

herlige tips :)

lisa kristin

14.09.2009 kl.00:55

halla søta, i digg din bloggg, men ikke skriv med understrek på alt, vanskelig å lese:p
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits