Style By Keinapel

Miss Keinapel tipser

Det er sikkert mange som har sine formeninger om kroppsfasongen sin, skuldrene sine og beina sine.
Jeg foreksempel, føler at jeg får brede skuldre i en halterneck kjole, og det synes jeg ikke er spessielt fint.
Synes også at i noen kjoler så blir beina mine så korte og jeg føler at jeg får stor midje når jeg bruker en trekant kjole osv ( kjoler uten omriss av midjen ) og lignende.Så jeg vil komme med et tips til dere som har samme problem som meg.

dsc02186
Skuldrene
- Til en kjole uten stropper kan du bruke en blazer i tillegg. Helst en blazer uten skuldreputer fordi hvis ikke blir skuldrene enda bredere, og hvis du vil ha bredere skuldre bruker du bare puter i skuldrelemmen på blazeren.
Jeg bruker det og det funker kjempe bra :)

dsc0160
Midjen
- Unngå posete/baggy kjoler hvis kroppen din er pærefasonget, du vil nemlig se større ut og man ser ikke kroppsfasongen. Et tips til hva du kan bruke for å fremheve midjen hvis du først skal gå i en trekant kjole, er å ta på et magebelte/belte/rep/ som du har i omrisset av kjolen, enkelt og greit.

dsc0228
Beina
- Jeg får alltid korte og store bein når jeg går i sko som har store kontraster og mye pels/skinn på seg. Beina mine ser større ut og jeg blir kortere (teoretisk sett). Et tips for å få lengre bein er å gå i sko som har en lys kontrast og som har høye hæler under som foreksempel pumps og lignende sko. Velg klær som ikke er så digre i fasongen og gå for mer tighte klær, for å fremheve overdelen bruker du foreksempel en skinn eller dongeri jakke. Unngå bukser med olastriper som går nedover, på noen bukser så går sømmene nedover og det gjør at stoffet ser mer stretch ut, så gå for den tighte parten. For å få en tynn midje kan man bruke en avlang topp som er trang under buksekanten, for å gi hoften mere liv. Da vil du også ikke se kort ut når det kommer til beina. Du vil få skyhøye knær og leggen vil bli mindre på grunn av det høye snittet under buksekanten.  

PS. Det er ikke sikkert disse tipsene hjelper deg, men det funker på meg :)  

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits