Style By Keinapel

Jeg leste i mag

at stilen som kommer ekstra godt frem i dagens motesider er bikerstilen. 
Nagler,bikerjakke,kneeboots,og diverse andre acessorize er vrikelig det som er inn denne perioden. Jeg må innrømme at bikerstilen er litt vel røff for min smak men en tredjedel av stilen er sykt fresh. Nå tenker jeg på all tilbehør man skal ha i tillegg. Og noe jeg SKAL kjøpe neste gang jeg får lønn er hårpynt med sløyfemotiv. Jeg har lyst på en sånn stor svart sløyfe-spenne som jeg kan bruke i håret bak. Det er så søtt og røfft samtidig. Jeg må også si at jeg elsker bladet mag. Det er dritbra!
bikerleather


Det kommer forresten noe outfits om ikke så veldig lenge :)så bare følg med!

2wrkvfn


Kate Moss from the bikerchick photosession. 

Hva mener du om denne stilen?

Leser du bladet mag?

 

Kelly Clarkson- I hate myself for losing you

 

Daria

24.09.2009 kl.15:19

Jeg leste mag før, men leser andre nå for tiden.

Bikerstil er tøfft, bare ikke for mye :)

n

24.09.2009 kl.20:12

leser du ikke kommentarene dine? jeg kommenterte for flere måneder siden at bikerstilen er in, så nå er det ikke særlig in lenger ;) Husk at når ting står i blader som mag, er det som regel ikke kult lenger. Det som er trendy er å bruke klær FØR de kommer i blader som mag!

Btw; store hårsløyfer har ingenting å gjøre med bikerstilen.

bortsett fra at du hengger månedsvis etter når det kommer til mote, har du en fin blogg ;)

Martine V. nilsen

27.09.2009 kl.12:41

Du "n": Bikerstilen har vært in ganske lenge nå JA, men den er ikke ute! den er fortsatt rå populær og du kan mikse den med foreksempel store sløyfer for å få et litt "søtere" uttrykk.
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits