Style By Keinapel

En trend som aldri går av moten

Jeg har obsertvert spessielt i blader i løpet av sesongene, sommer,vår,høst, vinter hva som kommer igjen og igjen. Det er puncho's og lange gensere med v-hals eller høyhals. Noe som jeg synes er veldig fint å bruke og som ser kult ut.
Spessielt nå på høsten er det ekstra godt med langermede gensere med høy hals. Slipper å bli syk og + et skjerf rundt halsen blir det kult. Gensere med mønstre og kalde farger er veldig stilig og med noen fine øredobber til har du et komplett antrekk.
sweaterdress

En annen trend som ikke går av moten er Cardigans og Poncho,det er like fint å bruke hver gang.

thenewponcho
Jeg har 3 poncho selv som blir brukt opptil flere ganger, pågrunn av at det er et lett plagg man kan bruke hvis man ikke vil ha en stor genser på seg. Jeg har i hvertfall sett at dette er det som gjelder i de fleste årssesongene, det er kleskoden. Puncho og Cardigans vil alltid være in.

Hva synes du om poncho og cardigans, har du også sett at dette er en gjeldende trend ?
Elsker det! ;D

balene

05.10.2009 kl.14:10

syntes det er så utrolig deilig å gå i cardigans + at det ser fint ut :)

Christina

05.10.2009 kl.14:11

Elsker cardigans :)

Cecilie

05.10.2009 kl.14:41

Digger bloggen din !!

Maria

05.10.2009 kl.14:42

Jeg liker også å gå i punchos, det er dritdigg:)<3

Charlotte M

05.10.2009 kl.14:44

Liker bloggen din :)

ståpå!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits