• 28.08.2010 kl. 13:26

Emma Watson's new haircut

Vi kjenner henne som Hermine i Harrypotter filmene, hun er ikke lenger en barnestjerne. Emma Watson har pryget de fleste forsider og vært på mange designerfester. Hun har blitt stilikon hos mange og er kjent for det lange fine håret hennes. But, no more! Tenåringsidolet har fått en ny frisyre som er et tegn på at jenta er blitt en voksen kvinne. Emma er ikke lenger å se med langt hår, nå har hun klippet seg kort. Er det nå vi får se en nye side av henne?

På facebookpagen sin skriver hun:
"Dear all. Cut my hair off a few days ago... Feels incredible. I love it. I've wanted to do this for years and years; it's the most liberating thing ever. Hope you like. Big love from Emma x."

The haircut:Gorgeous !

Jeg er forresten med i BloggVsBlogg, hadde blitt kjempe glad om du stemte på meg! :) For å stemme trykker du på denne linken http://odda1998.blogg.no/1282924330_de_som_er_videre_i_bl.html#comment

Takk for stemme! 

Hva synes du om Emma's nye image?

Hanna - den blomstrete jenta!

28.08.2010 kl. 13:28
Jeg likte håret hennes bedre før , men det er bra at hun begynner å bli voksen da :)

SOLVEIG

28.08.2010 kl. 13:38
Hun ser fantastisk ut uansett, men hun ser definitivt mer elegant og voksen ut nå. Det skal mye selvtillit til for å gjøre noe sånt, og det er beundringsverdig! Nydelig!

kristin

28.08.2010 kl. 19:20
Jeg likte håret litt bedre før :p Hun så litt ut som om hun var 40 år nå. Kort er fint, men ikke akkurat den sveisen
 • Style By Keinapel

  Hei jeg heter Cecilia Keinapel og er 22 år og bor litt utenfor London. Jeg har bodd i England i 2 år og trives veldig godt her. Jeg oppdaterer på bloggen om livet mitt i storbritannia, om stilen min og drømmene mine. Håper dere ønsker å følge min reise! For kontakt keinapelblogg@live.no Jeg driver også min engelske blogg, www.brandobeauty.uk

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits