Style By Keinapel

I Love this blog, theaukkestad

Nå tenkte jeg å skrive litt om favorittbloggen min. Thea Ukkestad heter hun som skriver denne bloggen, og det er en moteblogg! Norges beste moteblogg etter min mening, hun har utrolig god smak i klær og ikke minst en usedvanlig bra klesstil.  På bloggen til Thea kan du lese om generell mote, og hun poster daglig veldig fine bilder av enten seg selv eller klærne sine, jeg digger når hun redigerer de sånn at de ser litt gammeldagse og vintage ut. Blir en egen stil over det også, utrolig tøft. Synes hun fortjener mere oppmerksomhet ettersom hun gir masse innspirasjon og i tillegg har godt med intresangt leserstoff. Det er ikke mange blogger der du finner kvalitet, og denne bloggen har kvalitet i både skriving og bilder, kan bare ikke få nok av bloggen hennes. Elsker den!

Love her style!Thea er også utrolig pen og veldig fotogen! Rett og slett nydelig, elsker utseendet hennes.

Du kommer til bloggen hennes ved å trykke HER

 

Leser du bloggen til Thea?
Skal jeg fortsette å anbefale blogger?

Toril Hornnes

12.10.2010 kl.12:29

Sykt bra blogg, ja :-D

karolinekillingdalen

12.10.2010 kl.12:30

Kjempe pen ja :)

lenebunes

12.10.2010 kl.12:45

ja, bra blogg! :)
ja, pen blogg!:D

Kiyasa Bahaman

12.10.2010 kl.13:05

Liker bloggen hennes veldig godt :)

Anette K. Sørheim

12.10.2010 kl.20:32

deeeeen leser jeg :D

THEA UKKESTAD

13.10.2010 kl.17:20

åå, så utrolig hyggelig! tusen takk, søta! setter jeg kjempe stor pris på! alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger for det man driver med, så TUSEN TAKK!:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits