Style By Keinapel

En rørende historie

Det er ikke ofte jeg har noe å fortelle på bloggen, blogger jo for det meste bare om mote og andre overflatiske ting.

Men, jeg har faktisk noe å fortelle, noe som rørte oss alle sammen.

I går når vi var på tur hjem fra resturant, skjedde det noe helt sykt. Plutselig kom det en lastebil kjørende mot oss og inni den satt det to menn. Den ene mannen kom fort ut døren mot meg med en uskyldig valp i armen. Alt skjedde så sykt fort, han sa noe på kinesisk og før vi visste ordet av det var bilen og mennene burte. Der sto jeg med en valp i armene og skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Eierne ville ikke ha hunden, og ga den til meg. Skulle dette bli min hund?

Mamma var  helt i sjokk og sa ikke så mye. Mens lillesøster var i hundre og var så glad for å endelig ha fått en egen valp. Du vet, småsøsken og dyr. Valpen var helt i sjokk, og skalv i beina sine. Først trudde vi at den var syk og trengte å komme seg til dyrelegen, men så fort vi kom tilbake til hotellet ( vi måtte ta han med, kunne ikke bare latt han være alene) , ble han som en helt ny hund. Han hoppet opp og ned og var kjempefornøyd. Han logret med halen, og vi alle kunne se at han var lykkelig. Jeg fikk litt tårer i øynene når jeg så det. Det var virkelig hjertekjærende å vite at eierne bare kunne gjøre noe sånt. Jeg hadde aldri gjort det med min hund. Utrolig hvor ondskapsfulle noen mennesker faktisk kan være. Når jeg fikk han i armene mine så jeg at han ikke hadde hatt det noe serlig bra. Jeg trur ikke eierne har vært noe snill med hunden. Jeg har blitt kjempefort glad i han og vi har kalt han for Buster, siden han er liten å bustete. Vi skal finne noen som kan ta vare på han når vi drar, for jeg vil ikke at noen skal gjøre noe stygt med han igjen. Buster er utrolig snill, og kommer til oss når vi roper på han. Bare gruer meg skikkelig til å dra fra han. Skulle virkelig ønske jeg kunne tatt han med hjem til Norge.

Det er denne hunderasen, og han er grå og sort. Bilde hentet fra Google.

Har noe lignende skjedd med deg?

Karoline Aule Erlandsen

06.02.2011 kl.03:17

Så søt han var.

Så utrolig dumt at de bare gjøre sånn og overlater hunden til andre men bra dere skal prøve å finne en bra plass til den da : )

Heidi Nathalie

06.02.2011 kl.03:21

Ntaaa!!

wa2wo.blogg.no

06.02.2011 kl.06:31

Slike mennesker som gjør sånt er motbydelig og gjør meg regelrett kvalm!

Godt at dere tar vare på han <3 Sørg for at han får et godt hjem:)

-Murmel-

ღ Karen Johanne ✿

06.02.2011 kl.08:16

Nei, det har ikke skjedd meg.

Bra dere tar dere av ham da :-)

Hanna Sund

06.02.2011 kl.10:09

naaaaaaaaw! :3 stakkar vovven

victoria :):):):):):):):):):):)

06.02.2011 kl.12:34

ta bilde av den daa :)

Julie :D

06.02.2011 kl.12:36

Utrolig hva folk kan gjøre, stakkars <3

kristin

06.02.2011 kl.19:23

oj, syk historie! Bra at hunden har det bra hvertfall! Blir så sint når mennesker er slemme mot dyr !
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits