Style By Keinapel

Sunday in Singapore

Hey. Jeg har gode nyheter, vi har funnet et hjem til Buster. Vi traff på noen hundeelskere på stranden i dag ( Long Beach). De ble rørt av historien om Buster, og sa at de gjerne ville ha han. De har 2 hunder fra før av og virket utrolig snille. Jeg fikk facebooken til hun ene og hun sa hun skulle oppdatere meg om hvordan det går med Buster osv. Jeg er så glad for at han slipper kennelen og å være alene mer. Nå har han endelig en familie som kan ta ordentlig vare på han. Det var trist å ta farvel med han, men vi så alle at det var for det beste og at han var kjempe glad. Jeg må bare smile, dette er det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg reddet Buster sitt liv, og jeg kan sove godt i natt med god samvittighet. Fordi jeg vet han vil stortrives hos dem og vil få et nytt og bedre liv og bli en lykkelig hund igjen.

Buster har et så stort hjerte, og er den snilleste hunden jeg noen gang har møtt. Er så glad for at jeg fikk sjangsen til å ta vare på han til noe bedre kom.


Buster etter et bad i havet... jeg måtte tørke han siden han frøys sånn!


Fine palmetrær ved Long BeachSolbrent etter stranden... jeg kan love dere at jeg ser ut som en hummer nå.. haha

Jeg kjenner jeg gruer meg til å dra hjem til kalde Norge. Men, det blir ikke så lenge til jeg skal reise utenlands igjen håper jeg. Det blir enten London, New York eller Gran Canaria. Where to go?

Er du på ferie?

Lisa Øverås

06.02.2011 kl.13:26

Elsker vesken din!

Maria Seljevoll

06.02.2011 kl.13:28

Ååå,fine bilder!

Ingridaa

06.02.2011 kl.13:30

Så søt hund. Utrolig bra det du gjorde for den :)

Kiyasa Bahaman

06.02.2011 kl.13:31

Så bra dere fant et hjem til Buster. Utrolig skjønn hund! Jeg misunner deg sånn, Singapore virker som en utrolig nydelig plass ;o Jeg må nok reise dit engang.

Jeg er ikke på ferie, men i sommer skal jeg mest sannsynlig til New York :)

Mina G

06.02.2011 kl.13:32

Kjempe fine bilder ! :-)

Ingridaa

06.02.2011 kl.13:56

sv; det er et under ja :)

sejlaxoxo

06.02.2011 kl.14:00

nta,så søtt

Anette

06.02.2011 kl.18:06

Hahahah, jeg måtte flire av det bildet av Buster. Han ser jo helt fortvila ut, stakkars!

anonym

06.02.2011 kl.18:48

har alltid tenkt du har vært en bitch, men nå viste du jo en helt annen side!!! likte det, du virker veldig snill:-)

IRIS TAKLO - GLADMOR

07.02.2011 kl.01:08

Aaw, fikk serr nesten tårer i øynene når det gjelder Buster, og jeg er ikke kjeeempeglad i dyr, men jeg er jo glad i de.. Det ble litt forvirrende sagt tror jeg, men det jeg skal fram til er at jeg aldri hadde trodd jeg nesten skulle begynne og grine av noe sånt. Bra du fikk ordnet et bra hjem til han hvert fall :-)

OG, jeg eeelsker den toppen/genseren du har på deg!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits