Style By Keinapel

Produkt anbefaling: Lee Stafford

Denne anbefalingen er ikke samarbeid med Lee Stafford, og jeg har ikke fått betalt for å skrive hva jeg synes om produktet.

Produktet jeg skal anbefale nå er favorittmerket mitt innen stylingprodukter. Det er billig, gir gode resultater og er enkelt å få tak i. Det finnes mange typer produkter du kan få i merket. Hårserumer, hårkremer for slitasje, farget hår og for stylet hår (varmebeskyttende) og hårspray/tørr-shampo, spray.Hvis du bruker rettetang/krølltang/kreppetang er det lurt å beskytte håret. Lee Stafford gjør en forskjell, og jeg er kjempe fornøyd med merket.

Stylingproduktet jeg er en flittig bruker av er Tørr-Shampoen. Den lukter godt, gjør håret mykt og det kjennes som det er helt nyvasket. Det er spessielt bra testet for de som reiser mye. I utlandet er klimaet anderledes og håret vårt er ikke vandt til været i varmere strøk. Og da blir håret fort skittent, og ser fettet ut. Hvis man bruker tørr-shamposprayen regelmessig, og vasker håret ihvertfall 3-4 ganger i uken vil håret bli vandt til å være tørt, og man slipper å vaske håret annen hver dag. Dette gjelder mest for de som reiser mye, og er i utlandet over en lengre periode. De som er hjemme i kaldere klima trenger bare bruke den av og til, eller når de ønsker det. Sprayen er noe jeg alltid har med i vesken, og jeg elsker den!

Dagens Hårtips: Vask håret med passelig kaldt vann når du skal skylle ut balsamen. Da ungår du slitasje og stritte hårtupper. John Frieda varmebeskyttende hårkrem, bruk i håret 1-2 ganger i uken og vask med kaldt vann. Fås kjøpt på Vita.


Det finnes også parfyme fra Lee Stafford, ( Pink Passion) og jeg bruker den hver dag. Den lukter utrolig godt, perfekt hvis man trener mye og er i mye aktivitet. Sprayen koster 99 kr og fås kjøpt på Vita.

Har du prøvd Lee Stafford produktene?

Janne, kommenterer tilbake

16.02.2011 kl.14:21

Har aldri prøvd dem

Malin

16.02.2011 kl.14:23

har ikke prøvd den:)

Camilla Haugestøl

16.02.2011 kl.14:40

Har prøvd tørrshampoen:)

Charlotte

16.02.2011 kl.14:45

Never, holder meg til økologiske produkter for det meste eller sebastian!

Ha en fin dag videre:)

sarabahy

16.02.2011 kl.14:46

Har ikke prøvd den, men virket god =)

Sol Cornelia

16.02.2011 kl.14:46

Har aldri prøvd dem :)

elenab

16.02.2011 kl.14:47

Ja, har prøvd den "poker straight" greien, bare at min er i en plast tube :-)

Linn

16.02.2011 kl.14:55

Nei, har ikke prøvd den : ) Fin blogg :P

Greta

17.02.2011 kl.20:21

Jeg elsker tørrshampoen til Lee Stafford! Har også prøvd shampoen som skal gjøre at man får rettere hår, og den virker faktisk! Ganske fornøyd med andre ord :-)

Krokelur

17.03.2011 kl.22:07

Eeeeeelsker samtlige Lee Stafford-produkter, og bruker ca 7-8 forskjellige produkter hver uke; Color Love Shampoo og balsam, mousse, hårsalt, day after spray, dry shampoo, climate control spray og hårspray pluss, selvfølgelig varmebeskyttelses-sprayen. Jeg har eller har prøvd flere, men dette er favorittene ;)

For mitt hår er disse produktene uunnværlige, og håret mitt har aldri vært så bra som etter at jeg begynte med LeeS only!

Jeg har fint, tynt nordisk hår (kastanjebrunt)og har testet hårprodukter i 37 år, så jeg kan i alle fall gå god for Lee Stafford.

Lukten av produktene elsker jeg også, men er ikke så glad i parfymen, men den har jeg altså bare prøvd i butikk. :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits