Style By Keinapel

Produkter fra best til dårligst

Hey. Tenkte å fortelle litt om noen produkter som ikke er lurt å teste ut og noen brae. Jeg har rangert fra dårligste til best. Det er ikke alltid man vet hvordan huden eller kroppen vil reagere på diverse produkter. Enten om det er selvbruning eller sminke. Siden jeg har hatt dårlig erfaring med forskjellige merker vil jeg advare dere mot dem.

 

Selvbruning fra Loreal Sumblime Bronze

 

Det finnes to typer selbruning fra merket, det ene er den gjennomsiktige som skal gi gradvis brunfarge, og er en slags gelkrem. Mens, den andre er mere dekket, og har en brunflytende krem. Jeg har prøvd begge to, og fått et bra og et dårlig resultat.

 

Beste resultat:                                                   Dårligste resultat:

1. Denne selvbruningskremen ga best resultat. Fikk en fin brunfarge med en gang som varte ihvertfall 2-3 dager. Kjempefornøyd med denne.

 

2. Den andre gelkremen fikk dårligst resultat. Det tok lang tid før brunfargen kom og den varte bare 1 dag. Etter bruk ga den huden min skjoller og ble etterhvert gjort om til utslett som klødde noe forferdelig. Siden jeg var så dum første gangen jeg prøvde kremen, og smørte utover hele kroppen ble det en landeplage resten av uken. Så jeg kommer ALDRI til å bruke den kremen, og dere burde heller ikke finne på å vurdere den.

 

Foundation fra 2 merker:

 

1. Denne er min favoritt, den gir perfekt hud og forhindrer at huden blir for skjollete og tykk. Siden foundationen er så lett og myk på huden, føles det nesten som du ikke har den på under pudderet. Veldig fornøyd med resultatet etter bruk.

 

2. Foundation fra Maybeline. Dette er skrekkens foundation. Den gir umiddelbart huden man ønsker, men ødelegger huden etterhvert. Etter jeg bare hadde brukt den 1 gang fikk jeg masse kviser og urenheter i huden min. Det kan godt hende at det er på grunn av at huden min er sensitiv, men det er ikke den beste foundationen for å si det sånn. Anbefaler å ikke bruke den fast.

 

Noen av disse dere har prøvd?

Teletubbiene

08.03.2011 kl.16:11

nei :)

Marielle

08.03.2011 kl.16:13

Har prøvd alle faktisk. hehe.

Synes selvbruningene fra Loreal lukter veldig sterkt! Foundationen er god, men tror jeg kjøpte litt feil farge. hehe. god vurdering da :)!

Anna Osnes

08.03.2011 kl.16:19

Jeg har ikke prøvd noen av de :)

kjempe fin blogg! ha en fin dag :-D

♥ Quyen

08.03.2011 kl.16:22

Nei :) Nydelig header!

sv; Takk for kommentar ♥
Jeg har den nederste ! :) Den er veldig bra!

Lilli

08.03.2011 kl.16:33

Har prøvd den første selvbruningen. Men har gitt det opp, synes jeg får skjolder av alt. Hehe

Sv: Elefanten er fra ebay. Selgeren (selfcreative) har det fortsatt inne :)

inamyrstaaad

08.03.2011 kl.16:51

har prøvd den fra max factor ;)

hildeeel

08.03.2011 kl.17:16

nei, men kansje jeg skal teste selvbruningen! :)

Eline

08.03.2011 kl.17:43

Jeg har absolutt ingen problemer med selbruningsgeleen fra Loreal, på meg fungerer den supert :) er viktig å huske på at produkter er forskjellig fra person til person, ikke alle som funker på alle :)

08.03.2011 kl.21:37

Enig med deg! Den nederste gjorde til at jeg fikk utrolig mye kviser! Har ikke prøvd de andre produktene!

Andrea Pettersen

10.03.2011 kl.17:14

TUSEN takk for nyttige tips!!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits