Style By Keinapel

10 stylingstips/skjønnhetstips

God morgen :) 

Jeg har sovet utrolig godt i natt, og la meg tidlig så våknet tidligere enn vanlig. Men, det gjør ingenting. Da får jeg gjort mere ut av dagen, tenker kanskje å ta meg joggetur rundt kvartalet etter en god frokost. Jeg vil dele noen tips med dere, som kanskje ikke alle vet om og som jeg bruker ofte selv. 10 tips til deg fra meg :)

1. Det finnes utallige hårprodukter/stylingprodukter som man kan bruke. Men, jeg bruker bare et bestemt merke som jeg er utrolig fornøyd. Til tross for prisen er det veldig verdt det. Du kan få kjøpt produktene på hårsalonger, og andre butikker der dem selger hårprodukter. Jeg sverger til Redken. Aldri før har håret mitt blitt skinnende blankt, og etterlater seg aldri slitasje eller slitte tupper. Jeg elsker de produktene :) Man kan kjøpt dem for 800 kr, hvis jeg husker riktig. Som regel er prisen godt under 1000 kr. Så er absolutt verdt pengene :) 

2. Et andre alternativ som jeg også tar nytte av er Frank Provost. Jeg er utrolig fornøyd, og overrasket over produktet. Aldri før har jeg funnet en shampo/balsam som faktisk hjelper håret mitt, men som også er billig i tillegg. Frank Provost kan man få kjøpt på alle matbutikker til ca 80 kr. 

3. For å få den brunfargen du ønsker vil jeg anbefale et veldig bra produkt. Bruker det selv, og kjøpte det på Vita. COMODYNES ( Hydra Tanning) heter produktet og er en veldig bra selvbruningskrem. Etterlater seg aldri flekker, og gir en veldig fin glød i huden. Jo mer du tar på, jo brunere blir du. Jeg elsker virkelig denne kremen, rett og slett dritbra. Den kostet under 100 kr, og er virkelig noe jeg anbefaler. Anbefaler også å skrubbe huden grundig før du bruker den, for å få brunfargen helt jevn. Siden alle har forskjellige hudtyper. You should try it!

4. Vask ansiktet morgen og kveld. Og spessielt før du legger deg. Det er ikke alle som er flink til å huske på det etter en vill natt på byen. Men, lær deg selv til å huske det. Det er viktig å ta vare på huden sin, og pleie den 1-2 ganger i uken er et flott skjønnhetstips. Ansiktmaske er et veldig bra tips. Og kan fås kjøpt på vita, jeg liker veldig godt mango. Clean and shiny!

5. Stuss håret ditt ofte. Selvom du er veldig glad i lengden på håret ditt, er det lurt å stusse håret en gang i blandt. Om du velger frisøren, eller noen andre som kan det er opp til deg. Det er ihvertfall veldig lurt å gjøre det, så slipper du enda mer slitte tupper. Etter jeg stusset håret mitt, ble det mye bedre og det så finere ut. Et annet tips er også å bruke en naturbørste. Unngå plastikkbørster. Spessielt hvis du har ekstensions, da burde du bruke en ekstensionsbørste istedenfor en vanlig børste. Det er viktig å gre håret med en børste som er egnet for håret du har. 

6. Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å gasse det ned med hårspray. Det gir slitasje, gjør det slitt og du må vaske det oftere. Finn en hårspray som ikke ødelegger håret ditt. Helst unngå det. Da anbefaler jeg en hårgele krem istedenfor selvom det er enkelt å bare spraye ned håret før du skal ut. Den verste kombinasjonen du kan bruke er hårspray og varmeprodukter, foreksempel rettetang elle krølltang. Da burde du bruke en varmebeskyttende spray eller krem. Det er viktig å ta vare på håret sitt, for en dag mister du det og da vil du angre på all den skaden du har påført håret ditt. 

7. IKKE vask ut balsamen i varmt vann. Det gir håret ditt veldig mye slitasje, og du vil etterhvert kunne dra ut hårstråene fra håret ditt. Vask det heller i lunkent eller kaldt vann. Bare det gjør håret skinnende. Etter jeg begynte å bruke dette brae tipset ble håret mitt 10 ganger så sterkere og bedre enn før. Null slitasje, og ingen slitte tupper. Så nå vil jeg dele det med dere, prøv det du også så vil du se at håret ditt blir bedre. 

8. Kur håret ditt 1-2 ganger i uken. Jeg bruker en bestemt hårkur som jeg har brukt lenge. John Frieda. Kjøpte den på Vita og anbefaler den sterkt! Du skal ha den i håret i 10-15 minutter også skal du skylle den ut. Trur jeg betalten noe med 150 kr for den eller noe. Veldig bra ihvertfall! 

9. Å føne håret sitt hver gang etter en dusj er som å leke med ilden. Hvis du er den som alltid føner håret og ikke klarer å vente til det tørker, da anbefaler jeg en varmebeskyttende spray/krem. For mye varme ødelegger håret ditt etterhvert og du vil få slitte tupper. Jeg har sluttet å føne håret mitt, og surrer heller håret mitt i et hånkle og lar det tørke av seg selv. Føning kan være effektiv noen ganger, men ikke gjør det for ofte. Da vil både du og håret ditt få et bedre liv. 

10. Bruk badehette når du bader. Alle vet at vi jenter elsker å bade, og det får oss til å slappe av og føle oss bedre. Det er ikke alltid håret har godt av å være med, så enten bør du sette det opp eller bruke badehette. Et siste tips.

Håper dere liker tipsene mine, og at det blir noen forbedringer. 

rannveig

04.06.2011 kl.09:56

herlige tips♥

Sigrid <3

04.06.2011 kl.12:32

Takk for tips!

Du skriver veldig bra ^^
Takk for tipsene vennen :) Visste ikke det at det var skadelig å skylle ut balsamen i varmt vann, så nå lærte jeg noe nyttig! :)

Elise

05.06.2011 kl.15:04

Så fine tips, er enige i mange her! :) Og for en fin header du har, hvem har laget den? :)

Anette K. Sørheim

05.06.2011 kl.20:09

Åh, herlige tips! :D

Coraline

10.06.2011 kl.17:54

Det sliter på håret å ha det i et håndkle også.
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits