Style By Keinapel

Søndagstipset

Hey søtinger. Det ble en lang kveld i går, byen gikk som smurt og det var kjempe gøy på langesund med jentene. Bylivet i Langesund overrasket meg, trudde ikke at det skulle være så bra. Folkene, musikken og ikke minst utestedet Tordenskjold. Håper ikke at det blir så lenge til neste gang! Det eneste som var kjipt med kvelden var at noen stjal mobilen min... det var sykt kjipt og jeg forbanner den som tok den! Har heldigvis sperret nr så ingen får ringt ut. Hater folk som tjeler, verste som finnes!! 

Anyways. Jeg skal nå begynne med noe nytt på bloggen, HVER SØNDAG! Som jeg kaller for søndagstipset. Der jeg hver søndag skriver om sminke og hårtips. Sminke/Hårtips kommer alltid godt med på en daff søndag! Hvordan få fint hår om morgenen: 

Hver morgen jeg våkner opp med slitte hårtupper, eller rufsete hår pleier jeg å gjøre noe veldig smart, og som også ikke sliter på håret. Jeg vasker bare håret der det er slitt, og bruker etterpå en heat-protect hårspray fra SYOSS før jeg føner det.Et tips er også å gre det ut med en kam eller børste. Det er utrolig smart og håret slipper slitasje og skader. For å få extra glansfullt hår bruker jeg en shinespray, fra enten SYOSS eller Redken. Funker alltid!

Håper dere liker tipset mitt, og gi meg gjerne tilbakemelding om det funket for deg også:)

Hva synes du om tipset?

MARIGONA

17.07.2011 kl.22:29

synd det med mobilen :( bra du fikk sperret da! :) kjempe bra tips!

Frøken Ana

17.07.2011 kl.23:52

Er ikke det beste å klippe bort slitt hår? :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits