Style By Keinapel

Hverdagstips: Björn Axen

Nå har jeg tenkt til å anbefale et stylingprodukt for håret. Fikk Styling Powder Spray i goodiebagen fra streetstyle festen, så måtte teste den ut, har testet ut shampooen tidligere og må innrømme at det gjorde virkelig underverker for håret mitt. Jeg elsker Björn Axen produktene!! Gir deg et supert resultat og er heller ikke så stive i prisen. Sprayen får du kjøpt for under 100 kroner på Vita, og det finnes også en større variant til ca 200 kroner. Så absolutt verdt pengene!! 

 Sprayen gir deg et mykere og bedre hår med volum. Dette er altså mitt beste hverdagstips. Det er ikke alltid jeg har tid til å ta serium/krem i håret, så sprayen får virkelig håret mitt til å smile, og ikke minst til å se stylet og pent ut. Sprayen kan du bruke når som helst, og du trenger ikke dusje håret før bruk. 

 

Fremgangsmåte: Bruk sprayen i hårluggen, eller oppe ved håret. Pass på å ikke bruke for mye, da vil resultatet bli fettet hår. Jeg anbefaler ikke å bruke sprayen på hele håret, bruk den der du trenger det mest. Den feilen gjorde jeg, det resulterte i utvasket hår. Håper dere likte mitt lille hverdagstips! 

 

Love?

Inger Lisbeth

12.09.2011 kl.23:48

wow så bra tips :) liker!!

Ane

13.09.2011 kl.00:01

willdo!

Eline

13.09.2011 kl.07:51

den skal jeg prøve :-)

bstrand

13.09.2011 kl.09:15

Fikk den jeg også heldigvis! haha :) digget absolutt alt i goodiebagen
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits