Style By Keinapel

Sannheten om modellbransjen

Det er så mange muligheter der ute for de som vil bli modeller. Overralt på facebook finner du modellgrupper der du kan legge ut bilder av deg på gruppen så får du "likes" og vurdering av modellspeiderne, og hvis du er ekstra heldig blir du kontaktet og spørt om du vil være med i foreksempel " ModellBransjen Norge" og bli hostet opp som modell der. Det er mange som har blitt lurt og ikke minst svindlet av Modellbransjen Norge. Jeg synes det er lite fokus på hva som er en trygg modellbransje og ikke.Selvfølgelig, melder du deg inn i en modellbransje og blir utnyttet, er det på eget ansvar. Men, det finnes som sagt mye svindling og utnytting i bransjen, det er dette flere og flere burde tenke litt på. Det er ikke alltid det er like trygt som det høres ut som, tvert imot. En proffesjonell modellspeider ber deg ikke om å sende nakenbilder, eller ringer deg en dag for å høre om dere skal møtes. 

Spessielt de jentene som ønsker seg modelljobb, men hvordan modelljobb da? Kle seg naken foran fotografen, og angre vilt etterpå? Eller holde seg innenfor en mere proffesjonell bransje?. Intrykket jeg har fått av ModellBransjen Norge er at det er en veldig uproffesjonell bransje. Lite informasjon, bare løgn og bedrageri. 

 

Jeg synes det er drøyt at 15/16 åringer blir lurt inn i dette, og får drømmen sin knust og blir utnyttet på det verste. Du kan blant annet lese denne jenta sin historie om hovedpersonen som står bak bransjen. Vil ikke understreke noe navn, det kan dere lese mer om her, og hvis dere vil lese mer om selve sannheten om bransjen kan dere trykke her

 

Litt om min erfaring med denne hovedmannen: 


Han kontaktet meg på facebook. Han tilbød seg å være managern min og hjelpe meg videre med musikken. Han foret meg med løgner, til og med snakket med foreldrene mine og lovte dem at dette var seriøse greier, etterhvert vi hadde blitt kjent med han tok vi sjangsen og jeg fikk møte han i Oslo.  Men, denne mannen hadde mye mer i tankene enn bare å hjelpe meg med musikken. Jeg sier bare, glad han er blitt oppdaget og at sannheten endelig har kommet ut. Det at han er en svindler er noe jeg har vist siden i fjor, men uten bevis som sagt er det lite man får gjort. Heldigvis har noen tøffe jenter stått ut med sin historie og nå trur heldigvis folk på at han faktisk er mere enn bare en modellspeider. Jeg har lært av hendelsen, og at det ikke finnes slike tiltak som kan kalles " Proffesjonelle". Anbefaler ALLE å spre ordet, så slipper vi flere slike brutale utfall.  

 

Hva mener du om denne saken?


lostintheworld.blogg.no

26.09.2011 kl.16:48

Ble invitert med i denne gruppen selv. Har ingen planer om å bli modell, og de gangene jeg har trykket meg innpå gruppen så ser jeg at det for det meste er useriøst, og tacky bilder av halvlubne ihjelsminka gatebiljenter.

Sigrid

26.09.2011 kl.17:24

Veldig bra innlegg!

Louise

26.09.2011 kl.17:58

Sykt.. Bra innlegg!

Nina M H

26.09.2011 kl.23:22

Herregud, helt sykt at folk går så langt!

27.09.2011 kl.23:10

hei :) så at du hadde blitt tatt bilder av bjarne stiansen, så jeg lurer på om han er seriøs, da han har kontaktet meg ang. bilder :)

:)

04.08.2013 kl.02:18

hvordan modellbyrå er du i?

du bodde jo i tromsø før, hvordan modellbyrå var du da i?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits