Style By Keinapel

Testing av produkt: John Frieda

Det er lenge siden jeg har skrevet produktomtaler, så det tenkte jeg å gjøre nå. Jeg har lenge brukt hårproduktene fra John Frieda. Blant annet hårkuren, noe som ga overraskende resultater. Kjøpte nylig en shampo for blondt hår fra samme merke. Den heter "Sheer Blonde Colour Renew". Shampoen skal gi håret  en naturlig blondfarge, og passer best til de med naturlig blondt hår. 

 

Ettersom jeg har farget håret en del ganger, var ikke dette det beste produktet å bruke. Etter bruk forandret shampoen fargen på håret mitt og jeg mistet den nylige hårfargen. Så det gikk fra gylden blond til gult. Noe som ikke var så veldig fint! 

 

Så til dere som har farget håret som meg, anbefaler jeg ikke denne shampoen. 

 Resultat fra shampoen, endte opp med gul skjær i håret 

 "Lik" gjerne og del på facebook om du vil jeg skal lage flere slike innlegg

 

Har du prøvd produktet?

 

Marita Solheim

02.03.2012 kl.21:15

Elsker shamnpooene til John Frieda:D
Det er ikke bra! Vil anbefale å bare bruke shampoo/conditioner for blondt hår innimellom. Håret kan bli mettet og reagere på en annen måte enn det vanligvis gjør. Elsker headeren din, har sagt det mange ganger, men den er så fin :)

Janne, kommenterer tilbake

02.03.2012 kl.21:34

Virker bra :)

mariaainee

02.03.2012 kl.23:30

Virker utrolig bra!

Lisa Tønnessen

02.03.2012 kl.23:41

så fin blogg! du er jo virkelig flink du! :)

Malin

03.03.2012 kl.00:25

Har ikke det. Flink du er :)
Jeg har naturlig blondt hår, men har ikke prøvd denne.
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits