Style By Keinapel

Ny sponsor: DreamExtensions

Tenkte å skrive om et nytt samarbeid jeg har startet. DreamExtensions er en nettbutikk som selger anderledes extensions. Håret er ment til å alltid være tilgjengelig og skal være enkelt å sette på. Hvor mange ganger har du ikke gitt opp å sette på håret, fordi enten klippsene har falt av eller at det har blitt en stor floke på grunn av alle stripsene?

 

Det er ikke noe å stikke under en stol, at extensions er ekstremt komplisert hvis du ikke gjør det riktig hver gang. Håret mitt fra Rapunzel bare henger i mappen på badet, og blir egentlig aldri brukt fordi jeg er så lei av å sette på hele tiden. Desutten så har jeg så langt hår nå, at det ikke er noen vits lenger. Men, jeg må innrømme at jeg har slitt mange ganger å sette på extensions riktig, noe som har vært lite motiverende. 

 

Dette er ikke hair extensions med klipp, lim eller hair extensions med tape. Det er så lett som at du bruker det som en hårbøyle/hårbånd og har rundt hodet, og kan "putte" håret over den, så har du lengre hår. Og det på 1-2-3. Jeg får snart tilsendt min extensionspakke som jeg skal teste, men har lest på andre blogger at det er det beste de har prøvd! Gleder meg til å teste!

 

Før og etter bilde:

 

 

 

 

Hva synes du?

helene simensen

08.03.2012 kl.18:38

så bra ut:D

L. Jensen - Designerspire

08.03.2012 kl.18:46

sv: Tusen takk! :)

Det hadde vært kjempefint! Jeg hadde et ok design før, men så har jeg prøvd å endre det selv (og jeg har ikke peiling), så det har bare blitt sånn. Men det hadde vært kjempefint med litt hjelp!

SaraAlexandra.com

08.03.2012 kl.19:18

ser bra ut :)

Tilalk - Hverdag & Mote

08.03.2012 kl.19:23

Ser og høres bra ut!

Kjempefin header, btw!

Tilalk - Hverdag & Mote

08.03.2012 kl.19:23

Ser og høres bra ut!

Kjempefin header, btw!
Skal også teste det håret ut, det er nok knall bra :))
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits