Style By Keinapel

4 blogger

Da var det på tide å skrive om de 4 bloggene jeg har tatt ut til vurdering :) Jeg vurder utfra førsteinntrykk, bloggdesign, kvalitet og skriveferdigheter. Har plukket ut de bloggene jeg synes er best, og som ser mest ryddig og pent ut. 

http://frkake.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Digger, rett og slett digger bloggdesignet! Enkelt og fashionably. 

Innhold:  Denne bloggen har kjempe fine, store og klare bilder. Noe jeg alltid legger godt merke til på en blogg, bildene har mye å si. Bloggeren skriver om mote, stil og litt om hverdagen sin. Likte veldig godt stilen hennes, ettersom jeg er en fashionista selv legger jeg fort merke til detaljer på klær, og det har mye å si om et antrekk er gjennomført. It's all about the details! 

Terningkast:  5 +
http://belovely.creativo.nu/

Kategori: Mote og Skjønnhet

Bloggdesign: Jeg elsker bloggdesignet! Det er veldig søtt og feminint. Slik design jeg synes er fint.

innhold:  Bloggeren tar utrolig fine bilder, og er en stor innspirasjon. Dette er den perfekte blogg for de mer moteinterreserte, og som er glad i lese om hår og makeup. Vist om bloggen lenge, men aldri tatt den ut til vurdering. Blitt ukens blogg hos meg en gang før, men anbefaler virkelig den videre :) 

Terningkast:  5
http://anita92.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Likte bloggdesignet, fint og enkelt. Fin header, og jeg fikk lyst til å lese mer :) 

innhold:  Kort og forståelig, går mest i innkjøp, litt utdrag fra hverdagen, unik og tøff stil og brae bilder. Anbefaler å justere lyset på bildene, siden de var litt mørke og noen veldig lys. Dette er bare konstruktiv mening fra min side.  

Terningkast:  http://fotoas.blogg.no/

 

Kategori: Fotoblogg

Bloggdesign:  Veldig fint design, ryddig og enkelt. Likte spessielt headeren!

Innhold: Mange innlegg med fine bilder. Bloggeren tar flotte bilder, går i mye forskjellig objekter. Samt mennesker, dyr og natur. Er ikke så veldig glad i fotoblogger generelt, men denne var noe som kom under min interesse :) 

Terningkast:  4

Håper dere ble fornøyd med bloggvurderingene :) Vil du at jeg skal vurdere flere blogger?

Mella

16.04.2012 kl.09:30

Gode vurderinger! :)

Anniken Karoline Eriksen

16.04.2012 kl.13:42

Tusen tusen takk for vurderingen Cecilia!!:-) Du er så flink!

floz

16.04.2012 kl.20:12

Ja takk sier jeg! Det er gøy å få øye på noen nye blogger!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits