Style By Keinapel

Hemmeligheten til et bra liv

(Dette innlegget er gammelt, men fikk lyst å poste det på nytt og skrive på noe mer)

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

Jeg trur at hvis man skal få det bra med seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe når alt kommer til stykke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten i øya skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den! 

Jeg vet at mange tenker at det er galt å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.Hvis du har trent hardt for å få drømmekroppen du har ønsket lenge, og føler deg i mål VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har gått ned i vekt, og jobbet hardt for det, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har fått oppnådd noe i livet, som du elsker å gjøre og ønsker å satse på, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har kjempet igjennom en sykdom, og er på bedringens vei, VÆR STOLT OVER DET! 

Hvis du har skrevet en historie som du føler du er fornøyd med, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har fått en god karakter på en prøve du har øvd lenge til, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du føler at du har gjort en bra jobb med noe, skal du ikke være redd for å vise selvtilitt, si til folk at "JA! Jeg er faktisk stolt over meg selv". Hvorfor skal det være de negative ordene som er greit å si til seg selv, greit å ta innover seg? Nei, FUCK JANTELOVEN! JUST BE FUCKING PROUD OF YOURSELF! 

Elise kaitlin

04.12.2012 kl.20:34

fantastisk skrevet Cecilia, trengte dette veldig nå. Du skriver så bra, stå på! :)

Mathias Folke Nordby

04.12.2012 kl.20:34

Ha en fin kveld da :) <3

04.12.2012 kl.21:08

Veldig bra skrevet! :-)
Så fint skrevet!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits