Style By Keinapel

Motetips: Slik blir du kveldens blikkfang

De fleste mener at det har mye å si hvilke klær du bruker i et antrekk. Så lenge du har basic garderoben inne, er det detaljer og tilbehør som har mye å si. En vanlig lace dress ser bedre ut med et kult smykke, og noen smashing sko. Du kan piffe opp et hvilket som helst antrekk med tøffe smykker, accessories og sko. Håret har også mye å si, oppsatt hår står bedre i stil sammen med en "plump" kjole enn ustelt hår, mener ihvertfall jeg. Du kan gjøre mye for å bli kveldens blikkfang, og det er faktisk ganske enkelt å få bra stil, du trenger bare noen små tips for å komme i gang. 

 De 3 beste tipsene jeg har å dele er: 

 1. Skaff deg en basic garderobe, enkle topper, kjoler og gensere med minst mulige detaljer. Det er også en start hvis man vil begynne i det småe med farger/mønster og paljetter. 

 2. Bruk tøffe smykker som står i stil med det antrekket du skal gå for, et statementsmykke er alltid en vinner. 

 3. 2 fargeregelen. Finn noe som matcher 2 ganger i samme antrekk, for eksempel en clutch/håndveske, hodeplagg, belter eller sko. Hvis du har en fargedetalj på kjolen du velger, prøv å finn tilbehør som matcher. For mye farger på et og samme antrekk er lite flaterende. 

Hemmeligheten er å se hvilke farge elementer/toner som går sammen. For eksempel, rødt (knall rød) og grønt (knall grønn) er en av de fargene som kan få et hvilket som helst antrekk til å se chabby ut. Hvis du velger et plagg som har en grønntone i seg, gå da ikke for rødt med mindre fargene går inn i hverandre. Lyse farger passer som regel bedre sammen, enn mørke farger. 

Jeg elsker denne røde knitted genseren. Passer perfekt nå som det er kaldt ute. Den røde genseren kan du fint kombinere med shortsen, på grunn av gulldetaljene. Vesken matcher også den røde fargen, og gir antrekket et tøffere image, enn en vanlig svart clutch. Gå for en mildere farge hvis du skal velge en vinrød eller burgunder rød genser. Knæsje og sterke farger opp mot hverandre er ikke like flaterende. 

Jeg digger den paljettshortsen, passer perfekt til skinnjakke, skjorten med sequin detalj og den grønne clutchen. Jeg elsker å eksprementere med farger, og jeg synes det er kult med litt vågale farger i et ellers så basic antrekk. Dette er simple triks for å bli en trendsetter. Skinnjakke er perfekt å kombinere med sequin trenden. For å toppe det hele bør man velge et par pumps sko, det er stilfullt og classy. Velg gjerne en tynnstrømpebukse nå som det er kaldt ute, gjerne i sort eller brun. 

I dette antrekket har jeg valgt litt mer safe farger. Paljettshortsen i brun kan være tøft å ha under den lyse gul og bruntonede skjorten. Valgte en mer basic clutch med tøffe gulldetaljer denne gangen, istedenfor en i vågale farger. Det kan være kult å kombinere antrekket med en sterk farge på neglene, gjerne burgunder lilla som den fra chanel på bilde. Kunne tenke meg å bruke alle disse 3 antrekkene egentlig :-) 

Håper mine tips hjalp deg litt i gang :-) 

 

Love?

Linda Haukaas

06.12.2012 kl.18:49

Herlig inspirasjon!! <3

ckms

06.12.2012 kl.20:29

Utrolig bra tips:)

Hyggelig med kommentar tilbake;)

Hei

07.12.2012 kl.00:06

Jeg har den øverste paljettshortsen. Har ikke gått med den enda, den bare skriker "STRIPPER!". Suuuuuperkort, selv om den er søt med mønsteret da....

07.12.2012 kl.16:30

Legge ut bildene av katten din?! :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits