Style By Keinapel

Ukens Blogg

Hey fininger. Beklager for sein blogging, men jeg måtte gjøre noen ærender i dag. Kom akkurat inn døren, har blant annet vært å hentet en pakke på posten.Men, jeg har ikke glemt Ukens Blogg. Det var mange som meldte seg inn, men jeg valgte en blogg som skilte seg ut fra mengden. Dere har alle fine blogger! Tenker å legge ut en blogg i linkerunde også, hvem får du vite i morgen :)   

Bloggeren jeg trakk ut til ukens blogg er 20 år gamle Ane. På bloggen kan du lese om livet hennes først og fremst, og om mote,hår og makeup. Hun studerer nå i England, og deler sin lille verden med leserne sine, hun tar flotte bilder og er en blogg som er vært å besøke. Gjennom flotte bilder og inspirasjon deler hun sin lidenskap for mote, foto og klær. Hun virker som en kjempe kul jente med god smak i klær, og hennes tøffe røde hår gjør stilen hennes mer sofistikert og edgy. Tøff jente med fin blogg!

http://mylifeasane.blogg.no/


Hvis du leter etter innspirasjon er denne bloggen perfekt for deg! Det har ihvertfall blitt min nye favoritt :) 

Lyst å melde deg på til neste ukes blogg? TRYKK HER 


Hva synes du om ukens blogg?

Maria

17.12.2012 kl.23:56

jeg liker bloggen hennes veldig godt, å elsker hårfargen hennes ! :D utrolig bra stil har hun! :)

Ane

18.12.2012 kl.00:01

Awww, nå ble jeg superglad!:) Utrolig hyggelig skrevet! Det er slikt som dette som gir meg blogglyst:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits