Style By Keinapel

Dommedag sa du?

Det florerer mye rykter rundt om at datoen 21.12.12 skal verden gå under. Vi har fått høre dette opp igjennom årene, og nå er det jo bare dager igjen til den historiske dagen. Helt ærlig så trur jeg ikke at den går under. At vi får en ny revolusjon? Ja, det er mulig. Hva vil egentlig skje denne dagen? Kommer det romvesener og invaderer oss? Blir det nye kriser rundt omkring i verden? Er vi på vei mot en ny istid? Media sier mye forskjellig, og filmer har også vært med på å blåse opp saken spessielt filmen vi alle kjenner til 2012. 

Når man tenker på Dommedag, tenker man på utholdelige dager med naturkatastrofer, miljøkriser og krig. Man tenker på den beryktede filmen 2012. Det har vært snakk om at det kommer en planet som blir kalt Nibiru som skal kollidere med jorda vår. Dette har blant annet NASA kommet ut med, men kjente astrologer, forskere og astronauter avkrefter det hele. Datoen 12.12.12 passerte en asteroide jorda, den skulle kollidere med oss og skape kaos over jordas overflate, heldigvis var avstanden mellom jorda og asteroiden langt fra hverandre og dette skjedde ikke. Dette er også noe mange har fryktet og snakket om. 

Overralt omkring i verden forbereder mange seg på dommedag, og flere har allerede bygd seg flykterom under bakken. Blant annet flere mennesker i USA har solgt hjemmene sine og hamstret inn masse forsoninger og mat når krisen inntreffer. Det mange frykter verst er olje og matkrisen. Der det vil bli kaos overralt i verden, og det vil utløse vold og krig blant mennesker, som mange trur vil skje. Dommedag har blitt omtalt mange ganger, blant annet var det flere som trudde jorda skulle gå under i 2001, og i år den 21 mars. Det skjedde altså ikke, og nok en gang ble dommedag avlyst! Men, det er altså denne datoen alle snakker om, og frykter mest. Som blant annet skal være oppklart i mayakalenderen, 21.12.12 datoen der kalenderen slutter. De mener at det er forutsatt, og at mayaindianerne har visst dette lenge. Noen av mayalederne mener at kalenderen er oppskrytt, og at det er bare en tidløs forvrenging av sannheten. At folk har missforstått mayakalenderens tidsregning, og kalenderen deres slutter denne dagen, men ikke at den spår dommedag. Mayakalenderen har 18 dager med 20 mnd hver, pluss en hellig måned, Wayeb med fem dager. Den største tidsregningen i historien deres er 400 år. 

Leste en artikkel om dommedag, der en mayaleder uttalte seg om ryktet:

"Maya-alliansen Oxlaljui Ajpop sier i en pressemelding at dette bare betyr at det vil komme store endringer på det personlige plan, og i familien og samfunnet, slik at det blir harmoni og balanse mellom menneskeheten og naturen". Du kan lese mer om dommedagsbemerkelsen her

Vi får bare vente å se, sammen med resten av verden. 

Hva mener dere?

Mathias Folke Nordby

18.12.2012 kl.00:50

Tror ikke det skjer altså..

Håper du har hatt en fin dag :) <3

18.12.2012 kl.00:53

Leste en plass at Mayakalenderen slutter nå, men den starter på en måte på nytt igjen.
Syns det bare er tull. At folk i det hele tatt gidder å tro på dette, bare pågrunn av noen indianere. NASA sier noe helt annet om den 21 desember. Men man får jo høre så mye rart rundt omkring nå, men jeg tror det at de fleste mennesker tror ikke på det rett og slett fordi dem har sagt så mange ganger nå at verden skal gå under, men det skjer jo aldri? Jeg tror ikke at verden går under før om flere millioner år. Men etter så mange år med "jorda skal gå under den dagen og sånn er det" så skjer det ikke, da blir det bare flere og flere mennesker som ikke tror på det etterhvert :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits