Style By Keinapel

Whats your secret?

Tenkte å ha et innlegg her på bloggen der dere kan få dele deres største hemmeligheter. Vi har alle hemmeligheter og personlige tanker vi ikke tør å fortelle til noen, men noen ganger så hjelper det å bare skrive det. I dette innlegget kan du være anonym og dele med meg hva du egentlig går å holder inne, og tenker på om dagen. Selvom det er noe du har gjort som er dumt, noe du angrer på eller er flau over, så skriv det i kommentarfeltet. Du kan bli overrasket over hva andre sine hemmeligheter er. 


Jeg kan dele noen av mine hemmeligheter med dere: 

- Jeg er veldig redd for å miste bestevennen min 

- Jeg sliter litt med selvtilitten, og går noen ganger å tenker nedsettende ting om meg selv

- Jeg sover med lyset på om natten, fordi jeg er redd for spøkelser ( I know, silly right?)

- Tørr ikke sove med tven foran meg på natten, fordi jeg er redd for damen fra The Ring 

- Sover aldri med beina utenfor sengekanten, fordi jeg er redd for å bli dratt under senga når jeg sover, haha 

- Har en video på youtube med over 100.000 views som noen la ut av meg for 4-5 år siden

- Ble ringt opp av Tv3 i år og ble spurt om jeg ville være med på Paradise Hotel, skulle egentlig reise ned i Mars, men takket nei

- Jeg blir veldig fort sjarmert av gutter, noe som ikke alltid er like bra 


Hva er din hemmelighet?

AE

19.12.2012 kl.00:41

Min hemmelighet er at jeg pleier å gjemme meg under sengene til jenter og hvis jeg ser føtter stikkende utenfor sengekanten så drar jeg dem under.

Maria

19.12.2012 kl.00:46

Wow,vi er veldig like! Bortsett fra youtube og paradise greia da :-)

anonym

19.12.2012 kl.00:55

vurderer selvmord hver dag.

anonym

19.12.2012 kl.05:24

sliter ofte med selvtilitt, og har mange ganger tenkt å ta livet mitt. Gråter hver natt, fordi jeg synes jeg selv er så feit og stygg.

anonym

19.12.2012 kl.05:25

Jeg har ligget med eksen til bestevennen min

fint innlegg

19.12.2012 kl.05:26

jeg bruker noen ganger å skade meg selv, og når noen spør meg hva arrene er sier jeg at jeg skar meg på en kniv en gang. Det ingen vet er at det er jeg som har laget dem

19.12.2012 kl.06:19

Da jeg gikk i tredje klasse ble jeg voldtatt, jeg sliter ikke så mye med det i dag. Men jeg har ikke hatt sex eller onanert meg siden da.. andre har ikke onanert på meg heller, siden jeg ikke tørr! Jeg blir helt stille når noen snakker om voldtekt foran meg og ser med en gang i bakken. Dette er ulikt meg. Jeg fremstår meg selv som livlig og glad og pratsom jente. Men når det kommer til det temaet der, så trekker jeg meg sykt unna. Kun noen enkelte som veit om dette, men allikevel.. I dag går jeg ikke med skjørt, for den dagen gikk jeg med min favoritt rosa miniskjørt. Jeg veit heller ikke hvem det er lenger.. har egentlig prøvd å spore han opp, men har ikke funnet han. Det er vel det beste? Da hadde jeg slitet enda mer. Nei, foreldrene mine veit ingenting og jeg vil ikke anmelde saken heller. Det trengs ikke;)

Helene ♥

19.12.2012 kl.10:17

Jeg gråter hver gang før jeg legger meg, uansett hvor jeg er.

Anonym

26.12.2012 kl.15:30

Har slitt med rusproblemer, som ingen av mine venner vet om. Går hver dag og kjemper mot å ikke få tilbakefall og bli hekta på heroin igjen.

Noor

28.12.2012 kl.00:45

Haha, sliter med det beinet-utenfor-sengen-problemet, selv.

Men jo... Hemmelighetene mine? Så mange, men ikke alle er like positive. Men det går bra. Alt skal ordne seg til slutt, man må bare være positive. Alltid.

Driter deg ut?

29.12.2012 kl.17:56

Hahahaha, du ble oppringt fra Tv3 ? bullshieeet ;) I mars er innspillingen over. Og det er ikke Tv3 som ringer kjære! Klem
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits