Style By Keinapel

40% på Nelly.com, gjør et kjolekupp

God morgen. Nå er det ikke mange dager til julaften og nyttårsaften. Hva er vel ikke bedre enn å ønske det nye året velkommen i en tøff og smashing kjole? Da har jeg et tips til dere, nå kan du kjøpe en av kjolene til merket Vila og få 40% i rabatt. Det er ikke mange plagg igjen fra merket, så vær rask med bestillingen. 

Nå tenker jeg å ta meg en lang deilig dusj, før jeg drar til byen å skal kjøpe litt julegaver og forskjellig. Fått både lønning fra bloggen og jobben i dag :) Gøøy! 

Kjolen finner du her til bare 499 kr, den finnes også i blå og gull :) Jeg synes den er kjempefin, og vurderer å bestille den selv! 

Tilbehør til kjolen: (Trykk på bildene for å komme til linken) Love?

Mariell!

19.12.2012 kl.12:09

hmm.. skal kansje ta en tit der ja! :D

Helene ♥

19.12.2012 kl.17:01

Skal ta en titt, men bestiller ikke noe trur jeg:)

Janne, kommenterer tilbake

19.12.2012 kl.17:10

masse fint ;D
æææææææ, dette må jeg inn å se på!! :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits