Style By Keinapel

Guess who's back?

Hey søtinger. Da har jeg endelig fått nettet tilbake, var virkelig på tide. Har vært utrolig kjedelig å ikke fått oppdatert her inne, eller ønsket dere god jul. Å ønske dere God Jul er kanskje litt forsent, men håper dere hadde en fin julefeiring med familie/venner, masse god mat og fikk alt dere ønsket dere. Jeg fikk ihvertfall mye fint, så ble veldig fornøyd! Var veldig koselig å feire jul med hele familien igjen, synes det var på tide med tanke hvor lenge siden sist familie feiring var. Får en Iphone av pappa, men den har ikke kommet enda. Gleder meg ihvertfall til den kommer! :)) 

Jeg har som sagt farget håret mitt brunt?mørkeblondt? Er ikke helt sikker på hvilken farge det er, men jeg trives med den:) Har tatt et bilde med Frida sin iphone, som dere kan se og dømme selv. Synes det ble ganske fint jeg, og ikke minst kjennes håret mitt mye mykere ut enn før. Alle de slitte tuppene er borte!! YEY! 

Planene for nyttårshelgen er hyttetur med Frida min besteveninne, og gleder meg utrolig mye.Vi skal bo på en stor hytte 2 timer unna Oslo. Hytten har 8 soverom, 3 bad og jacuzziiii. Det blir dødsdigg! Ser virkelig frem til et nytt år! :-) 

Synes om håret? 

Pinkangel

27.12.2012 kl.19:19

Hårfargen var kjempefin:) Er vel askeblond du har tatt sikkert. Veldig naturlig og kledelig. Kose deg på hyttetur det blir sikkert kjekt :)
Håret var kjempefin!

tilyn

27.12.2012 kl.21:18

så fin :) du har fin blogg
Åh vad fint! :)

Janne, kommenterer tilbake

28.12.2012 kl.17:40

fint hår :)
du kledde fargen! :D

Solveig

02.01.2013 kl.00:11

Veldig fint hår, fin farge!:)

Gudbrand

09.01.2013 kl.20:46

Veldig fint, passet deg veldig bra :) <3
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits