Style By Keinapel

Hytteturen i Bilder

Hey søtinger. Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra hytteturen. Har vært noen fantastiske dager på hytta. Jeg og Frida tok bussen opp til Notodden og møtte alle de andre. Vi var rundt 18 stk på hytten, og det var helt fantastisk god stemning. Savner alle folka allerede, og sitter å mimrer i alle bildene vi tok. Det er utrolig at 18 stk kunne gå så godt overrens med hverandre, det var ingen krangling bare kos hele tiden. Hytten hadde 8 soveriom med dobbelseng i hver, og 3 bad. Noe vi jentene måtte ha, ble mye sminkesaker her og der. Nyttårsaften var den beste dagen på hytta, da fikset vi oss i god tid og spiste utrolig god nyttårsmiddag i 7-8 tiden. Etter mat og champagne tok vi alle sammen et deilig bad i Jacuzzien på verandaen. Det var så sykt deilig å bare ligge der og slappe av, under helt klar stjernehimmel og musikk på full guffe. Denne hytteturen kommer jeg aldri til å glemme, og håper virkelig det blir en reunion i mars. 

Kan dele litt bilder fra turen :) I morgen skal jeg og Frida ta noen nye bilder, så blir det ny header på bloggen.

PS. Måtte ta avfarging hos frisør, fordi jeg fikk grønnskjær i håret etter forige farging. Men, farger jeg det igjen nå blir det en fin farge på håret trur jeg. 

Daniel & Meg 

:)) haha lov å  være litt goofy av og til....Frida, Sebastian & Meg Koselige jentene :)

Kjekke guttene :))

Haha noen som ser elghornene? Morsomt Kjekke boysn :)) Anna & Meg <3 Nyttårsbodet :) Flinke Anna som lagde maten Gode stemningen på Nyttårsbordet, flotte folk! 

Godt Nyyytttåååååååår!!!!!!! 

Beste bilde jeg fikk av fyrverkeriet, men var god stemning 

Hadde du en fin feiring?

Mathias Folke Nordby

04.01.2013 kl.03:16

Du er utorlig pen da :) <3

rebeccamdb

04.01.2013 kl.08:46

Det så kjempe koselig ut! :)

Sofia Vik

04.01.2013 kl.10:13

fin blogg!

Marte Jeppestøl

04.01.2013 kl.15:35

vet ikke om du har hørt det, men du likner litt på taylor swift! hehe, ta det som et kompliment! ;D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits