Style By Keinapel

Drømmer kan bli virkelige

Nå har jeg lyst til å skrive litt om drømmer. 

Hvorfor drømmer vi egentlig? Fra vi er små får vi lyst til å bli noe stort, oppnå noe spennende og håpe på at vi kommer dit en dag. Når jeg var liten drømte jeg om å bli popstjerne, synge foran tusen mennesker og gi ut egne låter. Drømte også om å bli "kjendis", siden jeg synes det så spennende ut, mitt største idol var Christina Aguilera, Britney Spears og spicegirls. Husker jeg hadde en topp der det sto SPICEGIRLS i store bokstaver. Morsomt å tenke tilbake på. Kanskje du drømte om å bli prinsesse, eller kanskje president? Det er så morsomt at vi hadde sånne drømmer når vi var små, og kanskje noen av oss enda har dem.

Jeg har alltid ment at hvis man drømmer om noe, må man følge dem og sikte mot stjernene. Å drømme er fint, så lenge det er en realistisk drøm, og hvis det får deg på andre tanker er det jo possitivt. Hvorfor skal man ikke følge drømmene sine? Hvis man vil bli noe, og satser alt man har og jobber hardt for det kommer man jo dit til slutt. Jeg mener at det er en grunn til at drømmene er der foran oss, fordi vi skal oppnå dem. Jeg mener, ingenting kan jo stoppe deg enn deg selv. Det er jo ditt valg hvilken vei du velger å ta senere i livet. Hindringer kommer alltid, når vi minst venter det. Men, hvis vi vrikelig vil nå målet vårt å komme dit vi ønsker skal ikke det stå i veien. Vi er så forskjellige alle sammen, og med forskjellige drømmer men vi har alle samme mål: å bli noe. Du kan hvis du vil, og bestemmer deg for det. Si til deg selv at du kan klare det, vær målrettet og gjør det du drømmer om. Hva er det som egentlig kan stoppe deg? Tankene dine! Hvis du bestemmer deg for noe er det bare en vei og det er opp. Jeg har lenge gått å tenkt at jeg ikke duger til noe, at jeg ikke kan nå drømmen min. Drømmen min er å få suksess her i livet, enten om det er i musikk eller klær. Jeg har klatret, og klatret nå de siste årene og jeg kan snart se toppen. Jeg har jobbet hardt, og jeg har holdt fokuset på hva jeg vil i livet. Til tross for en forferdelig og vanskelig fortid med mobbing, har det ikke stoppet meg. Jeg skal komme meg opp på toppen av fjellet, det er ingen vei tilbake nå. 

Hvis du har lyst til å bli god i gitar, og spille i et band en gang, GJØR DET!

Hvis du har lyst til å bli skuespiller, gå på audition, SATS ALT DU HAR! 

Hvis du har lyst til starte egen butikk, SETT I GANG! 

Hvis du har lyst til å skrive bok om noe, SKRIV I VEI! 

Hvis du har lyst til å skape noe nytt, VÆR KREATIV! 

Det er viktig å ha troa på seg selv, og hvis du satser armer og bein på drømmen din skal jeg love deg at du kommer deg til topps du også! 

Hva drømmer du om?

Mathias Folke Nordby

09.01.2013 kl.17:11

Drømmer og bli mulig Fotball - Trener. Eller innni noe i fotball miljøe ! :D

Ha en fin ettermiddag og kveld. :) <3

MATHILDE

09.01.2013 kl.17:16

Åh, jeg kan faktisk ikke forklare hvor "godt" det var å lese et slikt innlegg, rett og slett fordi jeg er redd for å drømme. Tro det eller ei, min største drøm er å bli kjendis i USA, og med det mener jeg skuespiller. Jeg synes det er skummelt å si det, men jeg tenker på det absolutt hele tiden. Takk for innlegget, tro det eller ei det betydde myye :-)

t

09.01.2013 kl.17:17

komme inn på medisin :)

veldig motiverende innlegg <3

Yu Lin

09.01.2013 kl.17:18

Drømmer om å bli designer! Skal søke til London College of Fashion neste år, forhåpentligvis kommer jeg inn! :')

Frøken Solheim!

09.01.2013 kl.17:22

Jeg tror det er veldig viktig å ha drømmer i livet sitt, eller ønsker om hva man vil og oppleve. Uten en målsetting kan man fort føle at ingenting er nyttig, at alt man gjør er bortkastet. Mitt ønske her i livet er å kunne leve et liv uten anger, kunne ha mest mulig kontakt og samhold med mennesker man elsker og beundrer.

kristinerosok

09.01.2013 kl.18:02

Drømmer om å gi ut musikk med Philip! :)

Julieeee

09.01.2013 kl.18:39

Herlig innlegg! Jeg drømmer om å være lykkelig. Tenk å våkne opp og bare tenke at livet er herlig og være kjempeglad hver dag, det må da være fantastisk! :)

Susann gullstien

09.01.2013 kl.18:58

kjempe bra innlegg!

jeg drømmer om å bli en flink fritids fotograf :)

maoi

09.01.2013 kl.22:45

Dette var faktisk veldig inspirerende:) Jeg har utrolig lyst til å bli lege!

wa2wo.blogg.no

09.01.2013 kl.23:47

Så utrolig flott innlegg! Jeg drømmer om veldig mye, men mye som er helt privat for meg:)

Safeena Bahaman

10.01.2013 kl.01:03

Bra skrevet, er helt enig! :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits