Style By Keinapel

Hva definerer oss? Kjærlighet?

For hva det er verdt, har jeg lyst å skrive litt. Hvorfor er det å ha noen nær deg så viktig? Er ikke DU bra nok? Hvorfor må du ha noen som kan fortelle deg og minne deg på hver dag, hva DU er. Er ikke DIN mening bra nok? 

Kjærlighet... hvorfor definerer det oss? Så fort du har funnet noen du virkelig føler du kan være med, og virkelig stoler på føles det som at alt kommer sammen. At du har funnet ditt svar på ting. Men, er det egentlig sånn? For det finnes mer bak følelsene enn vi tror, der kommer også usikkerheten og sjalusien. Tenker han på meg? Hvorfor svarer han ikke? Er han til å stole på? Alle spørsmål som kommer opp typisk i et forhold, eller med noen man holder på med. Er han bra nok for meg? Vil jeg bli lykkelig? Hva om dette ikke er han jeg skal være med? Tvilsomheten. Du tviler på deg selv, og tviler på han. Du vet ikke hva du skal velge, kjærlighet eller tryggheten?

Du føler det blir trygt å være alene, at der kan ingen såre deg eller forandre deg på noen som helst måte. For kjærlighet, definerer deg. Spessielt i et forhold. Du blir påvirket av den du er med, og begynner å åpne øynene for en ny og bedre person. Men, når den du føler deg trygg med er borte. Hva sitter du igjen med da? Anger. Hat. Sorg og tap. Du sitter igjen med deg selv, den du var før han forandret deg. Du sitter igjen med et knust hjerte. Kjærlighet er skummelt, men det er en risk å ta. Det ender aldri opp som man tror, når du først har han og føler alt kommer på plass , aldri glem hvem du virkelig er. Hvis du føler han forandrer deg, da er det ikke verdt det. Noen ganger er det bedre å satse, enn å tape en kamp du kunne ha vunnet. 

Foto: Me 

Isabel Henriksen

14.01.2013 kl.08:05

bra skrevet!

future.blogg.no

14.01.2013 kl.08:31

kul blogg! Kommentere ett av innleggene på min blogg? :)

Ben Arne Johnsen

14.01.2013 kl.09:48

Ja, jeg er enig i mye av dette. Hvis man skal være sikker på at den man måtte ha følelser for, så er det lurt å bli kjent med personen på vennslig måte. Det er så mange som møter en type eller en jente en dag, og enn uke senere så elsker de hverandre.. Jeg forsåt bare ikke hvordan det er mulig!

Fin blogg forresten! :))

SugoiiNoomi

14.01.2013 kl.09:59

Så alt for enig i dette! Bra skrevet, og fint bilde :)

Johanne

14.01.2013 kl.10:14

åh, så utrolig bra skrevet!

Kristine

14.01.2013 kl.10:17

Når du lar deg forandre eller definere av en kjæreste, tror jeg du er på helt feil vei. Om du er avhengig av andres bekreftelse, er det på tide å stoppe opp litt og tenke seg om. Hvem er jeg egentlig? Ta vare på deg selv, så skal du se at om det blir slutt, er du den samme som alltid :)

Veronica

14.01.2013 kl.12:08

Fint skrevet:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits