Style By Keinapel

Jobbuken er her

Hey moteløver. Kom inn for døren for noe min siden, er sykt sliten etter en lang dag med jobb. Jobber også på morgenen, men blir deilig å slutte tidlig for en gang skyld så jeg får gjort andre ting. Har bestemt meg for å flytte mot byen, er veldig upraktisk å bo her når jeg jobber i byen. Ser på leiligheter nå på finn mye fint som leies ut, men ikke alle som tillater dyr noe som er kjipt! Må finne en leilighet med balkong eller egen inngang.Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde.  Si gjerne ifra hvis dere vet om noe til rundt 6000-7000 kr. Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde. 

Dette blir såkalt jobbuke for meg, jobber alle dagene unntat torsdag. Det blir litt deilig med fri også! For de som lurer jobber jeg på Rimi :) 

Elsker DET NYE, tenkte å kose meg med dette litt før sengen. God Natt! :) 

Vi blogges i morgen! :) 

Camilla Krag

16.01.2013 kl.16:57

Greit å jobbe litt ja!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits