Style By Keinapel

Kvinnen bak masken

Det er noe jeg har lyst å få ut på arket, i dette innlegget. Når jeg nå sitter her og prøver å presse ut hva jeg føler, hva jeg egentlig føler. Føler meg fanget, fanget inni en kropp jeg ikke er fornøyd med. Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg bare en refleksjon. Speilbilde viser en helt normal jente, med brunt pistret hår, blå grønne øyne og et falnet smil. Hvem er hun? Hva tenker hun? Hva vil hun gjøre?

Det føles tomt, det føles grått og ensomt. Det føles lett og vanskelig. 

Jeg er ikke lykkelig. Ikke med meg selv, ikke med utseendet og ikke med livet. Jeg er egoistisk som tenker sånn, men jeg tenker ikke på annet. Jeg vil forstå hvorfor jeg tenker sånn, jeg vil vite hva som er galt med meg. Hvorfor jeg trur at jeg er udugelig? 

Selvtilitt. Hva er det? For meg er det noe du setter på deg i det noen andre kommer i rommet. Du tør ikke vise andre hvor svak du er, fordi da har du dårlig selvtilitt. Men, sannheten er at jeg har dårlig selvtilitt. Komplimenter går inn det ene øret og ut det andre, uansett hva andre sier til meg så klarer jeg ikke å tro på det som blir sagt. Jeg bare står der og ser på meg selv, og legger bort det som er positivt og gir plass til det negative. Jeg har lyst til å rope ut til verden "DRIT Å DRA!". Jeg får lyst til å slå til noe.Får lyst til å gjømme meg fra alt og alle, og sove bort et helt år. 

Er jeg sliten? Er jeg lei? 

Det er så vondt, det jeg føler inni meg. Det er ikke noe som kan sammenlignes med kjærlighetsorg eller et skrubbsår. Det er som torner fra en vissen rose som vil tære igjennom meg. For hva er jeg? Er jeg det DU sier at jeg er, eller er jeg det JEG tror jeg er? Jeg vet ikke hvem jeg er lenger, det føles som jeg gjømmer meg bak en maske. Tar på meg en maske hver dag for å skjule hvem jeg egentlig er. Når jeg tar den av hver natt, føler jeg meg utrygg. 

Sannheten er at jeg er redd for hva andre mener og jeg blir sjalu når andre virker lykkelige. Jeg vil også være den som kan være stolt over kroppen sin, jeg vil også være den som kan utrette noe bra. Jeg er redd for hva andre sier om meg og tar gjerne innover de slemme istedenfor de gode tingene. Selvom jeg sier til andre at jeg ikke er det, så er jeg redd. Redd for å miste venner. Redd for å miste familie. Redd for å stå frem i lyset mens andre kan se på at jeg falner bort. Jeg virker sterk, og det er jeg kanskje også. Men, jeg føler meg ikke sterk når masken tas av. Da er jeg bare kvinnen bak masken, som venter på at kvelden skal komme. For når jeg sover forsvinner alt som er virkelighet, og det er først da jeg føler meg lykkelig.

 

Sofie Kvelland

17.01.2013 kl.00:47

Du er så nydelig! Kjempe bra skrevet

Victoria Charlotte

17.01.2013 kl.01:39

Veldig bra skrevet, jeg tror de aller fleste kan kjenne seg igjen i følelsen - jeg hadde i hvertfall en periode da jeg bodde i England hvor jeg følte meg veldig veldig likt det du beskriver her!
Utrolig bra skrevet, fint bildet :-)

Camilla Krag

17.01.2013 kl.13:36

Utrolig bra skrevet!!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits