Style By Keinapel

Inspirasjon til Leilighet

Inspirasjon fra Weheartit

Hey fininger. Kom akkurat ut av dusjen, var kjempe deilig å dusje en halvtime. Nå får jeg snart besøk, tenker oss en tur på visning. Jeg har bestemt meg for å flytte til et nytt sted, leiligheten er fin men jeg vil bo nærmere jobb blant annet. Så hvis det er noen som vet om noe, kom gjerne med tips! 

Har veldig lyst på en leilighet med bra planløsning, gjerne hvit eller kremfarget. Sånn at møblene mine matcher, og ikke minst vil jeg ha eget bad. Der jeg bor nå er det bofelleskap, og jeg deler bad med en annen. Savner veldig mye leiligheten jeg hadde i Tromsø, den var kanskje liten men utrolig fin og jeg trengte ikke dele med noen. Mamma flytter jo til London nå, og  jeg trur jeg kommer til å flytte dit jeg også senere. Er veldig lei av Norge, og har lyst til å bo en annen plass. London er jo favorittbyen min, og jeg elsker alt ved England. Moten.Maten,Menneskene og ikke minst høfligheten. Føler meg alltid velkommen der, og føler som mitt andre hjem. 

Bor du for deg selv?

maoi

17.01.2013 kl.19:48

nei, bor hjemme, men gleder meg litt til å flytte ut:)) blir spennende!

anniken.

17.01.2013 kl.20:53

Lykke til!

Ikke enda, men når jeg starter å studere til høsten blir det nok Oslo på meg :-)
neei, blir snart ihverfall :D

Camilla Krag

17.01.2013 kl.21:30

Jeg bor hjemme, blir vel til å bo hjemme til jeg flytter for å studere om to år :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits