Style By Keinapel

Good morning Wednesday

God morgen. Litt kjipt at det ikke er sol ute, men får nøye meg med at snøen lyser opp mørketiden. Jeg skal ihvertfall dusje en halvtime, lage meg noe frokost og fikse meg til byen. Skal først ned til skattekontoret og ordne meg skattekort, så skal jeg møte modellkompisen min Henrik Alexander på fridays. Blir hyggelig å se han igjen, å mingle litt. Heldige han som har jobbet som modell i forbindelse med et show på tv, så det gleder jeg meg til å høre alt om! Senere skal jeg på IKEA med Frida, hun har jo nylig flyttet inn i egen leilighet så vi skal kjøpe litt interiør. Jeg tenker meg å kjøpe litt flere stearinlys, sånne som dufter så godt de selger på IKEA. Jeg elsker å tenne lys om kveldene, og bare la de brenne ut. Så da blir det fort fritt for stearinlys, hehe. 

Pynta litt med blomster og lys på reolen jeg har stående i stua. Over ser du mat og treningsplanen min. 

Jeg har forresten satt opp mat og treningstavle. Hver dag framover til sommeren skal jeg gjøre følgende: 13 knebøy/3 sett og 15 sittups, 15 pushups og 20 ganger "krysse" beina. Fikk tipset på favorittbloggen min, og prøvde det litt. Fikk utrolig nok resultater med en gang, siden jeg er så heldig som har bra forbrenning går det fortere for meg. Jeg skal også begynne å spise sunnere, middagen min skal bestå av fisk,kjøtt og mat fullt av proteiner. Det er også bedre å spise mye proteiner når man skal bygge muskler. Sommerkroppen 2013 here i come! 

Ha en fin dag :-) 

LINDA H JOHNSEN

06.02.2013 kl.12:55

pent=)

Alexandra Natalie Guttke

06.02.2013 kl.14:43

Ha en fin dag : )
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits