Style By Keinapel

I want to wear this today

Tenkte å bare vise hva jeg kunne tenke meg å bruke i dag. Blir lite outfitbilder nå som det er snø på terassen, men kan jo nøye meg med å drømme tilbake til sol og varme. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til våren kommer. Jeg skulle egentlig dra til byen i stad, men fikk ikke tak i Henrik før nå. Blir hyggelig å se modellvennen min igjen, vi skal spise på fridays og snakke litt gossip! Elsker slike farger, lyse og fine matchet med sort. Sorte boots og solbriller er alltid lurt å ha liggende i skapet, kan brukes til et hvert plagg. Synes vesken er veldig søt i fargen, men også litt stilig. Genseren ser god og varm ut, og har også et kult mønster som ikke gjør antrekket så kjedelig. 

Love?

lissiii

06.02.2013 kl.13:19

Sykt fint!:)

Nina-Martine

06.02.2013 kl.14:06

Utrolig kult, elsker støvlene :D
Utrolig fint! Virker som om du har en utrolig bra klesstil! :D

everydayfashi0n

06.02.2013 kl.15:10

ååh Vesken er to die for!

LINDA H JOHNSEN

06.02.2013 kl.16:42

herlig=)
kjempefint!<3

Silje

06.02.2013 kl.20:04

Tusen takk for kommentar på bloggen min :-)

Så fin blogg du hadde her forresten, likte designet ditt :-) Utrolig fint antrekk også, har sinnsykt lyst på den vesken der, men den er altfor dyr etter min smak dessverre! Holder med EN dyr veske i mitt hus. Haha!

Ha en fin kveld videre, kos deg :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits