Style By Keinapel

Rolig fredagskveld

Kom akkurat inn døra, og er kjempe sliten. Har gått å bært vesken min full av masse moteblader. På vei inn til maria var det en haug med womanblader utenfor naboen hennes. Det sto en lapp at man kunne ta så mye man ville, omså alt. Ja, det er jo en smart måte å kvitte seg med ting på. Jeg lot ihvertfall ikke den sjangsen spille fra meg så jeg tok like gjerne en hel bunke, delte noen med maria såklart, hehe. Hvem sier vel ikke ja til gratis inspirasjon? Slike magaziner kan også være pent til pynt hjemme, som design inspirasjon. 

 

Blir mer outfits i morgen, så følg med! :) Skal også ha en liten konkurranse på Søndag! Premien er hemmelig, men veldig elegant og fin! :) 

Love?

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits