Style By Keinapel

Dagens Outfit Inspirasjon

God morgen fine dere :) Nå har jeg nettopp dusjet, og skal straks lage meg litt frokost. Jobber så mye fortiden så får ikke så mye tid til bloggen, men prøver å oppdatere dere av og til. Jeg har gått ned hele 3 kg allerede, etter jeg begynte å spise sunnere. Føler meg mye lettere om dagen, og har fått døgnrytmen på plass. Spiser for det meste laks med salat og dressing, tenkte å legge ut oppskriften på bloggen min til dere. Veldig sunt og godt, og kjempe enkelt å lage. Jeg har byttet ut brødet med knekkebrød, og spiser for det meste bare mat som inneholder mye fiber. Noe som har gjort at jeg har gått ned i vekt er at jeg har sluttet å spise før middagen, og tar heller en yoghurt eller en salat. Jeg har slitt veldig med humørsvigninger fordi jeg har spist mye feil mat som ferdigpizza osv, og etter jeg tok meg selv i nakken og tenkte mer sunt fikk jeg det mye bedre med meg selv også:) You should try it! 

Jobber i kveld også når det er sagt, så skal jeg til Frida på jentekveld :) Ha en fin torsdag alle sammen! 

Dagens Outfit Inspirasjon

Veske/HM Topp/London Bukse/BikBok Sko/London Solbriller/2hand Smykke/GinaTricot

Love?

Lise

14.02.2013 kl.12:21

Flink du er, det er ofte de små endringene som gjør de største endringene. Å hive seg på en heftig kur hjelper nok lite den dagen du går på en smell, så å bytte ut de usunne tingene med et sunnere alternativ funker nok bedre i lengden. God torsdag du :-))

Kiyasa Bahaman

14.02.2013 kl.12:41

Så fiint!
så fint!

MKLA - ALT INNEN MOTE

15.02.2013 kl.23:40

Utrolig stilig! :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits