Style By Keinapel

Flytteplaner

Hei sötinger.

Lesere: Hvor har du värt? Trudde du döde eller noe.... altsåå.. har ike nett hjemme nok en gang, så det blir lite blogging og med tanke på 3G nettet på mobilen så er heller ikke det noe alternativt med tanke på at det går sykt tregt. Så dere får bare smöre dere med tolmodighet og vente til jeg får flytta. Flytter i en leilighet (bofelleskap) i byen. ENDELIG! Sykt lei av å bo så langt ute i gokk. Det blir greit å bo närmere jobb også, så jeg slipper å bekymre meg for at bussen skal väre forsinket. Jeg skal leie et rom i en stor leilighet på 100 kvm av en jeg kjenner, og jeg har egen peis på rommet, store fine vinduer og masse god plass. Midlertidig ihvertfall, så får vi se mot sommeren om jeg flytter en annen plass eller tar over det andre store rommet i samme leilighet, om hun som bor der nå flytter ut. 

Jeg håper dere har hatt en fin vinterferie, og har kost dere masse. Jeg som jobber har ikke hatt så mye ferie, men har kost meg litt i helgen. Tok litt bilder til dere her om dagen, men de har jeg på pcen hjemme så jeg må legge de ut senere. Dere kan nöye dere med instagrambilder da :) 

Nå fortiden spiser jeg bare sunt, og holder meg unna all söppelmat (som pizza) osv. Föler meg mye mer sunn og frisk, og har mye mer energi om dagen. Så tips til dere: Bytt ut brödet med knekkebröd!  

   

Vi bloggse masse når jeg har fått flyttet! :) 

Jeg tenker å skrive innlegg om hvordan dere kan spise sunt hver dag, og samtidig spise godt med mat! Det har som regel ikke noe å si på mengde, men mer på hva som er i selve maten. Tenk mindre sukker, mindre vegetabilsk fett og mer på fiberike valg. 

Sandra

24.02.2013 kl.21:33

Så fin blogg du har, og et nyydelig design! :-)

Har nettopp startet opp bloggen min, gleder meg til å komme i gang! ;-)

annsirenmoenilsen

24.02.2013 kl.21:36

utrolig fin blogg du har :D

Caroline

24.02.2013 kl.21:37

Så fin blogg, nydelig design!

MartheMikalsen

24.02.2013 kl.21:39

du har en utrolig fin blogg, og ikke minst fin design og bilder! stå på videre, du kommer veldig langt med denne flotte bloggingen !
Jeg vet, søppelmat er ikke bra for kroppen. Hadde også en periode hvor jeg spiste veldig mye av det, og så fort jeg sluttet med det kjente jeg meg mye mer opplagt :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits