Style By Keinapel

Dagens Outfit - The Old School Studded Jacket

God Morgen :) 

Har nettopp sett siste episode av Pretty Little Liars, gud som jeg elsker den serien!! Etter det tenkte jeg å ta bilde av today's outfit. Riktignok kan jeg ikke gå ute med shorts enda, men jeg teller bare dager til det blir varmere ute. Så jeg må nok hive på meg en jumpsuit eller bukser og boblejakka. Toppen er ny, og jeg fikk den av mamma (snille mamma). Hun har jo finere klær enn meg jo! Jeg elsker jakken min, kjøpte den på 2hand shop i oslo for lenge siden. Den kommer jeg til å bruke mye i sommer vet jeg! 

Shortsen har jeg laget selv, klippt om buksen min til shorts og satt på nagler. 

Elsker skoene, hvis man gå for en casual partylook. 

Love?

Hanna Gjerholm Moe

01.03.2013 kl.10:33

Den shortsen var utroolig fin :D! OG skoene!!

kristinerosok

01.03.2013 kl.13:21

Så kult outfit :)

Kamilla Haaland

01.03.2013 kl.14:03

Utrolig lekkert antrekk! :)

Malin Jonsson

01.03.2013 kl.15:13

superfint! Elsker stilen din!

?

03.03.2013 kl.15:07

Når du gir uttrykk at du kan så mye om fashion burde du vist at man ikke skal klippe om en stram skinny jeans til shorts. Siden lårene er ment til å være stramme og ikke løse rundt lårene. Når man da klipper om jeansen til en shorts får du den uheldige virkningen, lårvalk. Dette er ikke fordi du er feit, at all., men begrunnet at buksen er ment til å være stram på det området. Og når du går rundt og er i aktivitet vil også kanten skli oppi skrittet ditt og gi lårvalker. Lite fint etter min mening ;)

?#2

06.03.2013 kl.21:48

Enig med ?, ikke bra. Helt feil til kroppsfasongen også.
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits