Style By Keinapel

1 vest, 2 stiler

God søndag lesere! :) 

Nå tenkte jeg å vise hvordan du enkelt kan matche vesten du har liggende i skapet men du aldri får brukt. Det er ganske enkelt, du må bare finne noe som passer. Sort og rosa for eksempel, de to fargene er veldig sterke farger men de passer sammen. Sort og gult er også to farger som kan kombineres med hverandre, og det ser kult ut. Men, det er lite flatterende å se ut som en vandrende taxi på gata, så vær litt obs på hvordan gulfarge du tenker å bruke til. Burgunder gult, og knallgult er ikke veldig flatterende, og kan fort gi antrekket en kjedelig look. 

Slik kan du matche, har plukket ut 2 forskjellige stiler: 

YELLOW FELLOW 

Jeg elsket dette antrekket, fargene passer sammen, du kan dele opp fargene i punkter. Clutchen i sort matcher tightsen og den sorte vesten. Jeg bruker noe jeg har kalt for 2 fargeregelen, den har jeg skrevet om tidligere. Du tar 2 farger og matcher de 2 eller 3 steder i antrekket som jeg har gjort. Dette er en perfekt regel å følge hvis du ikke vet hva du skal hive på deg til fest eller hverdag. 

THINK PINK 

Dette antrekket er veldig tøft synes jeg. Den rosa vesker gir antrekket en mer røffere look. Neon rosa er ikke fargen man bør bruke for mye til et og samme antrekk, så defor valgte jeg bare å bruke 1 tilbehør i rosa. Du kan jo også velge rosa sko til, men det spørs veldig på om hva du synes er fint og liker å gå med. Jeg trur jeg hadde valgt et par lekre pumps. Også her har jeg brukt 2 fargeregelen som jeg nevnte over. Velg en basic farge du bruker i antrekket, også velder du en kul farge, eller noe i et mønster som kan friske opp looken. 

Husk å melde deg på ukens blogg i innlegget under, trekker blogger i kveld! :)

Hvilket antrekk liker du best?

Nora Marie

03.03.2013 kl.15:03

Utrolig kult, digger stilen din!

kristinerosok

03.03.2013 kl.16:58

Så kule antrekk. Likte kanskje 1. best ;)
kjempe kule antrekk! :-D

maalinandersen

04.03.2013 kl.20:43

Kjempe kul stil! Likte best nr 2!

Martine Bruun

04.03.2013 kl.20:43

Fine antrekk :) er vesten fra Gina?

PS: jeg har en konkurranse på bloggen hvor du kan vinne en Michael Kors iPhone lommebok for 4/4S. Hvis du melder deg på, så husk reglene!

Sofie Stålesen

04.03.2013 kl.20:50

så fin blogg og bilder <3 hvilket kamera bruker du ? <3 <3
Utrolig kule antrekk begge to! Og vesten; love it :-D

kristine

04.03.2013 kl.21:01

det var stilig!! :)

myownfashion

04.03.2013 kl.21:02

Hei!

utrolig fin blogg,og bilder du har !

jeg ville bare minne om at jeg lager gratise headere denne uken,så ta deg gjerne en tur innom :)

ha en fin kveld videre<3

hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen

klem-myownfashion

rebekka heggen <3

04.03.2013 kl.21:05

kjempefin blogg :)

Sille

04.03.2013 kl.21:16

Kule antrekk! Hyggelig om du ville kommentert tilbake!:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits