Style By Keinapel

I got the job

Hei dere. Åhh jeg har så gode nyheter, jeg havnet på den avdelingen jeg ønsket. Nå er jeg selger for Bonnier Media, de som selger blad abbonement med gavepakker og diverse. Jeg var på opplæring i dag, og begynner med produkt oppfølging nå på torsdag. Håper jeg kan starte med Woman Leads eller Tara. De hadde mye fine gavsett i følge med abbonementet, som jeg er sikker på at mange kunne tenke seg å få i posten. 

Nå skal jeg bare jobbe og ståpå hardt, og tjene gode penger. Vi lærte mye om positiv holdning og innstilling, og at hvis man vil få til et salg må man gå 110 % inn for det. Selvom en kunde sier Nei, skal man gjøre det om til noe positivt. Jobben min ligger veldig sentralt, og hadde utrolig godt arbeidsmiljø. Hvis man vil starte et sted med salg, så anbefaler jeg DRS som firmaet heter. De har en ganske stor omsetning på bortimot 40 millioner i året og har blitt en av norges beste Calling sentere. Samt fått 2 priser for årets b2b salg. 

Gleder meg veldig til å komme i gang og bygge meg opp innenfor salg, det er så spennende med en sånn jobb fordi du kan bestemme selv hvor mye du har lyst å tjene i løpet av dagen. Bonnier Media selger mest mote og skjønnhets magasiner, og det er jo midt i blinken for meg! 

Hva jobber du med?

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits