Style By Keinapel

Dagens Outfit - Black Tiger

Hei fine dere. I morgen får jeg endelig meg en ny pc/mac. Har kontaktet mange som selger Mac, så hvis jeg får svar fra dem kjøper jeg garantert en MacBook. I dag har jeg bare vasket dusjen/toalett osv i leiligheten, siden vi har alltid en fast vaskedag så nå var det min tur til å ta det. Men, må innrømme at det er bedre når det blir skikkelig reint! I kveld skal jeg bare slappe av, og skal ikke på Justin Bieber konserten som garantert alle skal på. Jeg bestemte meg for å selge mine billetter, så i morgen skal jeg møte de jeg har lagd avtale med som kommer helt fra Bergen for å få med seg konserten. 

Jeg var superfan av JB før, men har vel sakte men sikkert gått bort i løpet av de siste 2 årene. Jeg elsker sangene hans, og skulle ønske jeg kunne fått med meg konserten men noen ganger må man prioritere andre ting. Flytter som sagt også snart, der jeg bor nå skulle jeg bare bo frem til sommeren og nå som jeg faktisk kan få bo med en veninne blir det jo bare enda bedre :-) 

Dagens OutfitJeg elsker genseren, fikk den i bursdagsgave fra moren min. Absolutt en favoritt i skapet! 

Love?

Kjempefin outfit!

oneblogoneworld by Ida

16.04.2013 kl.15:06

Stilig!

Victoria

16.04.2013 kl.15:08

utrolig kult outfit! :D

Janette Krøllfoto Knutsen

16.04.2013 kl.15:08

Kjempefint :-)

E

16.04.2013 kl.17:38

Jeg synes du flytter så ofte! Du har jo bodd i Oslo, Tromsø og Fredrikstad(?) sånn de 3 siste årene, og i tilleggi sånn 3 forksjellige leiligheter bare dette året? Er den en spesiell grunn til det?:) bare veldig nysgjerrig:)

Anette

16.04.2013 kl.19:20

Kære E, hva har dette med dagens antrekk å gjøre? Eller er du en anelse misunnelig? Det virker veldig slikt på de som leser denne bloggen. Kom deg ut og få deg et godt liv selv!

Nina-Martine

16.04.2013 kl.19:47

Elsker genseren selv! <3
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits