Style By Keinapel

Gjett hva jeg blogger fra?

SPLITTER NY MAC!!! Det var virkelig på tide. Hvis det er noe jeg har ønsket meg lenge da er det en mac. Nå kan jeg endelig begynne å blogge for fullt igjen. Enda bedre, slippe å låne typen min sin pc hele tiden ( hehe). Jeg har aldri brukt Mac før til vanlig så dette blir interessant. Men, en første gang for alt, right? 

Nå sitter jeg på Kaffepikene og blogger litt, tenker å dra ned til byen og levere litt cver. Tlfsalg var ikke helt tingen for meg, så jeg valgte å slutte. (I tilfelle noen lurte). Som et plaster på såret at jeg solgte bieber billettene kjøpte jeg meg en Mac istedet, synes jeg gjorde en god handel. Jentene jeg møtte fra Bergen var superglad for billettene og hadde gledet seg kjempe lenge. Følte jeg reddet livene deres, haha. Prøvde meg på photobooth, jeg må nok sette meg veldig inn i denne før jeg kan å bruke den helt. Kom gjerne med tips! :) 

Har du mac?

frida

17.04.2013 kl.11:35

åh så herlig!!!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits