Style By Keinapel

INSTAWEEK @ CeciliaMarilyn

Hei fine dere :) Håper dere koser dere i dette flotte været! Jeg er superfornøyd med macen jeg har kjøpt, og jeg vet at jeg aldri kommer til å gå tilbake til vanlig pc igjen. Jeg har levert litt cver rundt omkring på de butikkene jeg ønsker å jobbe på. Så krysser fingrene! :-) Møtte på et kjent fjes i byen i stad, Sophie Elise som jeg har lest bloggen til veldig lenge så det var hyggelig. Klarte å snike meg et bilde med henne før fansen tok helt av, hehe.  

Nå sitter jeg på Bocata på nationalteateret og bare slapper av, skal straks møte en veninne også videre for å se på leiligheten jeg skal flytte i. Håper dette været varer utover ukene som kommer, får så sommerfølelse :) 

INSTAWEEK @ CeciliaMarilynTenkte å begynne med INSTAWEEK jeg også, hvis det er av noen interesse. Kan gjerne legge igjen instagram profilen deres i kommentarfeltet så skal jeg ta meg en titt. 

Edel Kristina

17.04.2013 kl.17:58

Herlige bilder :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits