Style By Keinapel

Todays Outfit - Marvel Comics Top

Hey søtinger. Nå har jeg akkurat kom inn døren, kjempe sliten etter å vært halve byen rundt og dratt på macen. Fikk kjøpt noen småting i tillegg til den nye macen så det var bra. Var en tur innom leiligheten jeg skal flytte til, den er veldig fin og koselig. Skal bo med en veninne jeg har kjent i 5-6 år, som jeg hang med mye i gamledager. Synes det er koselig at vi har tatt opp kontakten igjen og at vi skal bo sammen fremover. 

Fikk spørsmål om hvorfor jeg flytter så mye. Svaret mitt:

Jeg flyttet ut hjemmefra som 17åring, og etter det har jeg bodd litt hos venner og etterhvert skaffet meg noe eget. Det å bo i Oslo er ikke veldig billig, spessielt ikke hvis du skal bo mest mulig sentralt. Så det krever både jobb og inntekter. Der jeg bor nå var bare kortidsleie for å komme meg ut av leiligheten jeg bodde på Røa som er ganske langt unna byen, veldig slitsomt og var langt til buss osv. Men, når jeg flytter nå blir jeg boende der ihvertfall en god stund fremover. Det å bo for seg selv krever mye, og ikke alltid det går så bra spessielt hvis du skal leie hos andre du ikke kjenner. Men, nå flytter jeg inn med en veninne og det er en ganske trygghetfølelse for meg. 

Dagens Outfit

Toppen er fra BIkBok, elsker den! 

Love?

Caro

18.04.2013 kl.11:31

søt du er jenta mi :) gleder meg til å bo med deg!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits