Style By Keinapel

Does love make you blind?

Det er så vanskelig å vite hva man virkelig føler i et forhold, er det noe man bare føler der og da, eller er det følelser som vil vare i lengden. I mine øyne er han helt fantastisk, så fantastisk at jeg glemmer å tenke på hva jeg selv går med på, så fantastisk at hele verden min er i hans hender, så fantastisk at hver gang jeg ser på han går jeg glipp av det som er rundt. Er det virkelig sånn at kjærligheten gjør deg blind? At selv når han er på sitt verste, ser du bare det gode i han? At selvom han gjør dumme ting mot deg, så gir du han sjangser gang på gang fordi du trur han vil forandre seg? 

Jeg trudde aldri jeg skulle finne noen som utfylte mine setninger, som ga livet en mening, som virkelig viste meg hva som betyr noe her i livet. Kjærlighet, hva er egentlig det? 

Det er når han holder rundt deg, hvisker i øret ditt og sier "Jeg elsker deg".  Når han tar deg i mot med åpne armer, og holder rundt deg når du har det verst. Når du bare vil løpe langt vekk, og aldri snu deg tilbake. Han løper etter deg, holder fast i deg og slipper ikke taket før du har roet deg ned. Han kysser deg på pannen, når du er fortvilt og holder hendene dine til seg. Det som betyr noe for han er at du skal ha det bra, at du skal kunne stole på han og at han virkelig vil deg det beste i livet. 

Vi jenter har en tendens til å bruke ting han har gjort, eller sagt som motargument. Vi har en tendens til å ovedrive, og glemmer det som er det viktigste. At han er der for deg. Det som er rundt betyr virkelig ikke noe i lengden.Utseendet betyr ikke noe i lengden, det at du ikke ser like bra ut som du gjorde dagen dere møttes betyr ikke noe. Det at du en kveld kan komme til han i kosebuksen din, med rennende mascara nedover ansiktet og tidenes verste hårfrisyre. Du trenger ikke alltid å se smashing ut for han, fordi det som betyr noe er at du er der med han. At han kan holde rundt deg og passe på deg. Du kan gråte ut i armene hans, mens han stryker deg over håret. 

Han blir din veileder, han er den du kan komme til og ringe til når det oppstår situasjoner, han blir som din bestevenn. 

Jeg har lært meg at det viktigste i et forhold er tillitt, uten tilitt i et forhold blir det ikke et forhold. Ja, man har selvfølgelig sine ned og oppturer, men det er deg han kommer til å forholde seg til, det er deg han kommer til å tenke på når kvelden kommer. Det finnes mange andre jenter der ute, mn det som betyr noe for han er deg. Ja, han snakker med andre jenter, mn han tenker på deg. Det er en forskjell, og noe andre jenter skulle ønske. At han tenkte på dem, og ikke deg når du ikke er der en gang. 

Utseendet betyr ikke noe, så vær deg selv og ikke forandre deg for hans skyld. Det er viktig å ikke glemme seg selv i et forhold, glemme sine egne prioriteringer og først og fremst vennene sine. Det er de du trenger mest når han dumper deg, eller når dere krangler. Det er de som alltid er der for deg. 

The Perfect Guy: - "Im the only one you should trust, forget the rest. I will take care of you, you dont need to worry."  

5 mnd med denne fantastiske gutten. Kanskje blir det fler, selvom jeg vet at han skal flytte? Kanskje blir det ikke. Jeg har ihvertfall hatt det kjempefint med deg Fabian, om du leser dette. 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits