Style By Keinapel

Irritasjonsmomenter: Shopping

Tenkte å snakke litt om noe som irriterer meg veldig når jeg er på shopping. Dette er bare noen morsomme punkter, og sikkert noe dere alle kjenner dere igjen i. 
-  Vi har alle vært der, du finner den fineste kjolen hengende foran deg og du leter desperat etter størrelsen din, men så henger det bare Medium og Large igjen. Det er så sykt irriterende. Jeg mener ikke at det er galt med medium og large, mn dette skjer alltid meg. Så da ender jeg opp med å gå dra på starbucks og drukne sorgene mine. 

- Når det henger et plagg igjen, og du ser at det står en like gal shopaholiker som deg og skal til å tre fram. Her er det første mann til mølla, uannsett om det blir blod og tårer! 

- Det er vel ikke noe som er verre enn når du står å prøver kjolen du har funnet deg, også passer den deg ikke som du trudde. Den ser heller ikke like bra ut på, som av. 

- Når du er stressa og skal prøve et plagg i prøverommet, men uten å tenke deg om står det en naken dame og skriker fordi du har klart å åpne forhenget og at du ikke så at det er opptatt. True story, har skjedd meg! 

- Når ikke butikken har flere størrelser igjen, og hun ringer rundt til andre butikker. Putselig er det utsolgt i hele byen. Skjedde nylig med meg, endte opp med størrelse telt. 

- Hvis det er noe jeg hater da er det kø! I kø for å kjøpe seg klær? Really. Skulle vært sånn selvbetjening som de har på butikken. Da trur jeg faktisk jeg hadde giddet å dra innom mer. 

- Når du har kjøpt deg tidenes kjole (trur du selv), så ender du opp på fest med en som har helt lik kjole som deg. Da er plutselig pointet litt borte. 

- Hvis det er noe jeg virkelig ikke liker med shoppingen da er det å prøve klær. Det er så grusomt kjedelig, haha. Spessielt hvis du prøver klær, også må du finne deg en ny størrelse. Stress å ta på seg klær igjen og ut å lete på nytt. 

Noen som kjenner seg igjen? 

TCSJ

23.06.2013 kl.20:09

Alle de punktene over er sinnsykt irriterende!

IDA MARGRETHE

25.06.2013 kl.10:53

Hahaha, er enig med deg i alt! :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits