Style By Keinapel

Drømmeantrekk - 57 Dress

God morgen.

Jeg har ikke blitt noe særlig bedre,mistet stemmen og er  fortsatt syk så jeg holder sengen, men siden jeg ikke får sove så blogger jeg litt istedenfor. 

 

Bildekilde: My Polyvore 

Jeg digger slike plagg med nummer på, det er også en av sommerens hotteste trender. Du kan kombinere det med mye, og jeg synes slike kjoler kan brukes til det meste, enten hverdag eller til fest. BikBok har mange slike plagg, så hvis du vil finne en slik kjole bør du ta deg turen innom. Snapbacks er også noe av det hotte du ser mye av denne sesongen, du finner mange forskjellige type snapbacks. Jeg liker de som er litt "boyfriend" i stilen, og de med nagler blant annet. 

Love?

PinkLadyXoXo

24.06.2013 kl.10:59

Liker :D <3

onceaweek

24.06.2013 kl.11:02

Så kult! Elsker sånne chille kjoler som det, som er utrolig enkle. Man kan gjøre mye for å dresse den opp, eller man kan slenge den på seg og være helt casual! :)

JudithMV- Kommentere tilbake!

24.06.2013 kl.14:45

cool!

Nina-Martine

24.06.2013 kl.22:41

Kjempestilig antrekk :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits