Style By Keinapel

Nå er rommet og garderoben endelig ferdig

Hei fine dere. I dag prøvde jeg faktisk å dra på jobb, mn etter jeg hadde vært der en liten stund ble jeg mye dårligere og måtte dra til legevakten. Som dere sikkert vet så har jeg vært syk i noen dager nå, og kroppen min mente altså at det skal jeg fortsette å være. Bad Karma. 

Så nå må jeg bare holde meg innendørs, det har jeg også fått beskjed av legen. Samt spise rikelig med god mat, og drikke masse vann. Følte at det hjalp å snakke med en lege om alle plagene mine, og nå gjenstår bare fastlege timen. Krysser fingrene for at jeg blir frisk før fredag, sånn at jeg får dratt innom jobb og solgt litt. Det å jobbe som selger går mye på det mentale, mn når ikke det fysiske går så bra så hjelper det ikke så mye! Siden jeg drar nå på fredag til Danmark med Frida, håper jeg at jeg slipper å være syk enda en helg. Kan like så gjerne flytte inn på legevakten snart, har vært der ca 4 ganger bare denne mnd. 

Anyways. Så følte jeg meg litt bedre, så jeg tok meg like gjerne en liden rydderunde. Vasket klær, ryddet og tørket støv. Nå ser rommet mitt knallbra ut, og jeg synes bare det blir finere og finere. For de som lurer så bor jeg med en gammel veninne av meg, shes like a sister to me. Hun har også en hund, og jeg en katt. Men, utrolig nok går de to kjempe bra sammen. Trives veldig godt her :)Åhh kjempefornøyd :)

Love?

Mie

25.06.2013 kl.18:13

syykt fint rom du har!! misunnelig :)

Sofie Bassmo

25.06.2013 kl.18:14

Woow, sykt fint! You have stylegirl;)

CrispyRed

27.06.2013 kl.19:30

SÅ FINT! DIGGER BLOGGEN DIN :D

Spinning Jenny

27.06.2013 kl.19:33

Så ryddig, rent og pent :)

Eira Helene

27.06.2013 kl.19:50

Så utrolig fint rom du har! :-D

Malin Amalie

27.06.2013 kl.20:25

:)

Nikoline

27.06.2013 kl.21:16

Åå det ble kjempe fint!;) god sommer!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits