Style By Keinapel

Mileys New Look - Hot or Not?

Tenkte å skrive litt om den nye looken til miley. Jeg synes den nye looken kler henne veldig bra, minner meg litt om våre alles kjære Ellen. Hun er en rå dame, og det er også Miley! Det å være disney stjerne trur jeg har satt sine spor hos mange, men også de blir voksne og finner nye stiler og image. Skjønner at den nye looken kan være som et sjokk for de som forbinder henne med Hanna Montana. Men, hun er som sagt ikke bare en filmstjerne, hun er også et moteikon og sanger/låtskriver. Synes hun kler håret hun har nå kjempe godt, til forskjell for mange andre celebre som prøver ut samme stil. Miley is rocking right now!


Digger den nye stilen hennes, rett og slett awsome!! Litt pink-ish, bare at hun ikke trenger å være pink for å være rocka. Synes til og med hun kler det bedre enn Pink! 

Hva synes du? Hot or Not?

IDA MARGRETHE

25.06.2013 kl.21:25

Synes hun har blitt mye kulere i forhold til hva hun var før :)

Åse

26.06.2013 kl.10:33

Føler hun har blitt mye kulere! Veldig fan av at hun gjør det hun har lyst til i steden for å være en stjerne for småbarn.

Linda Haukaas

26.06.2013 kl.15:11

Digger henne, hun passer den nye stilen sin fra topp til tå myye bedre enn før :D Får lyst til å klippe meg kort igjen når jeg ser henne!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits