Style By Keinapel

Nye hårprodukter - Lee Stafford

Hei dere. I dag har jeg vært hos min fastlege og fått tatt noen prøver. Endelig har jeg fått allergi piller for pollen, takk gud for det. Nå skal jeg endelig bli frisk, og kvitt den hersens allergien! Tok en blodprøve nede i sentrum, klarte ikke å se på armen når de puttet i sprøyten. Hvis det er noe jeg misliker da er det å se når noen putter sprøytepissen inn i huden. Det var ikke så veldig vondt, mn veldig ubehagelig etterpå. Nå går jeg rundt med en bommelsdott på armen, kjenner meg helt nummen og klarer så vidt skrive på macen. Men, håper det går over etterhvert. 

Burde egentlig begynne pakkingen til Danmark, siden jeg drar i morgen. Som alltid er jeg veldig lat og drøyer det til siste liten. Tommel opp! Har investert i noen hårprodukter som jeg håper gjør susen for håret mitt. Nå i det siste har håret mitt knukket så mye at jeg røyter uannsett hvor jeg går. Røyter faktisk mer en katten min Nikita, da begynner det å bli ille. Blir deilig å bli kvitt det problemet også :-) 

Hun mente at med disse to vil håret mitt få et helt nytt liv, så vi får satse på at disse gjør underverker. Det var enten disse eller redken serien, som koster flesk i forskjell. Kom gjerne med en kommentar hvis du har prøvd dem selv, og om det gjorde noen forandringer for deg! 

Har du prøvd disse?

TCSJ

27.06.2013 kl.18:29

Har prøvd mange produkter fra Lee Stafford, og de skuffer aldri!

HeartsUp

27.06.2013 kl.18:30

Kjempe fine bilder, elsker designet ditt! Kjeme fint bilde av deg i headeren <3 Bra blogg <333 Kom innom for å si god sommerferie videre og jeg har spørsmålsrunde <3 Håper du vil skjekke det ut kansje spørre om noe :3 Takk <3

Silje

27.06.2013 kl.18:31

Så kjempe fin blogg du har! :-) sikkert brae produkter;)

Blir veldig glad for komentar tilbake :-)

Ha en fortsatt fin sommer!

Style By Keinapel

27.06.2013 kl.18:33

Silje: Hei. Tusen takk for det! :) Ha en fin sommer du også!

Style By Keinapel

27.06.2013 kl.18:33

HeartsUp: Tusen takk for det :-)

Style By Keinapel

27.06.2013 kl.18:33

TCSJ: Ja jeg har prøvd noen tidligere, gleder meg til å teste :)

Rebecca Hiis Bergh

27.06.2013 kl.19:17

Nei, men kanskje jeg skal det :-)

Lilli

27.06.2013 kl.22:59

Herlig da :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits