Style By Keinapel

Update - København

Hei dere. Nå sitter jeg på båten tilbake til Oslo. Tenkte bare å oppdatere litt før jeg går ned til lugaren og fikser meg. Det har vært en kjempefin dag i København med Frida. Våknet brått opp av kapteinen på radioen som sa at båten var kommet i land, og da var det full rulle for oss begge. Slitne og med hangover fra i går, tok vi første taxi til byen. Trur jeg aldri har vært så trøtt før, var vanskelig å stå opp så tidlig etter å bare ha sovet i noen få timer. Men, det gikk bra og vi kom oss til byen til slutt. Vi var ikke veldig heldige med været, desverre men ble en fin bytur likevel :-) Det var masse salg, og vi fikk kjøpt oss masse fint på de forskjellige butikkene. Kom også over verdens kuleste klesbutikk, de hadde så sykt mye fint der og til ikke mer enn 200-300 kr per plagg. Kjempebillig! Fant meg en stilig bh som ser litt ut som de med nagler, bare at mine har diamanter-ish. Kjøpte også 2 par nye sko, til kun 250 kr til sammen! Sykt! Gjett om vi skal tilbake! 

Ble også shopping på tax-free, der kjøpte jeg blant annet hårprodukter til 45 kr per stk fra merket GOSH. Jeg kommer til å skrive om disse produktene, siden jeg ble veldig fornøyd med resultatet både på styling, og re-fixing. Trur jeg aldri har prøvd bedre hårprodukter! :-) Skriver om de senere. Vi har som sagt tatt litt bilder som jeg tenkte å vise til dere. 

Shopping i Køben


Kjøpte meg blant annet disse fine skoene, veldig fornøyd! :) 


Nettet på båten er supertregt, så jeg får bare legge ut bilder når jeg kommer hjem heller. See yah <3  

Love?

Sabine

29.06.2013 kl.23:26

Så herlig! :)

Dina Aljabali

30.06.2013 kl.10:15

skoa var kjempe fine!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits